Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen külső-belső tulajdonság...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen külső-belső tulajdonságoktól lesz számodra valaki férfias?

Figyelt kérdés
2023. júl. 31. 13:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Magabiztosság, megbízhatóság; nem önkényesen kiválasztott, random hülyeségekhez köti azt, mennyire tartja magát férfiasnak. Ismeri a saját értékeit, de nem nagyzol velük. Kiáll az igazáért, a szeretteiért és nem rúg bele az elesettekbe. Nem hisztériázik csip-csup dolgokon. Ez a belső.

Külső: nekem sokféle külső férfias tud lenni... ami nem az, az az a fajta extrán metroszexuális / meleges öltözködés és divat, ami olyan, mint egy csillámmániás plázacicáé (kilométer hosszú csillámos, flitteres pink stb. körmök, testhez tapadós cuppanós rövid flitteres felsők stb., felfújt kacsaszáj)

2023. aug. 1. 01:04
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
9. Hagyjuk ezt az igazi férfit, mindenki kerűlhet egyszer nélypontra .. Amikor 1-2 hiba miatt valakit beskatujazol az regen rossz. Mindenki hibazik, es sokan meg is banjak de arra a kutya nem kivancsi. Az ember az eleteben rengeteg hibat ejt el, azert mert senki sem tökéletes!!
2023. aug. 1. 01:10
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
12: én nem az a válaszoló vagyok, de azért a "hiba" az nem az a kategória, amikor fröcsögve elmondasz csak azért valakit mindenféle undorító ocsmányságnak, mert nem tudtad belemártani a farkadat. Az azért jóval durvább. Ez olyan, mintha azt mondanánk egy betörésre, hogy az csak egy "hiba" (és fogadd el pl. rendőrségre menés nélkül, hogy kirabolnak, mert jaj, hátha rossz napja volt szegény betörőnek, és nehogy véletlen rossz embernek tartsad).
2023. aug. 1. 01:16
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
13. De amikor a szinten rossz lelku kevesbs ssm apáca itel el téged egy lelketlen parasztnak az olyan mint amikor a pap bort iszik es vizet predikal. Nem kell a ferde tukor. Es igen van aki elismeri ha hibazik mert van becsulete , van lelki ismerete.. de van aki csak masban latja a szalkat es onmagaban a gerendat sem.
2023. aug. 1. 01:26
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

14 még mindig nem értem, mi a franc közöd van ahhoz, hogy valakinek hány partnere volt és ha szerinted sok volt, akkor is milyen jogon minősíted? Ki vagy te?

Ha pedig nem felel meg az előélete, akkor minek ismerkedsz vele, miért nem hagyod ott?

Ja mert kellene a punci mindenáron? De ha nem adja, akkor jön a becsmérlés? Ha pedig kellően elkeseredett vagy, akkor pedig csak hibáztál, mikor sértegetted, hátha ad még egy esélyt?

Na pontosan az ilyen bélférgekre írtam, hogy csak akkor “kedvesek”, ha érdekükben áll. Hányok az ilyenektől.

2023. aug. 1. 06:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!