Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tulajdonságokkal bír számodra az a férfi, aki a legmélyebb undort váltja ki belőled?
A külső most mellékes, tegyük fel, hogy egy átlagos adottságú férfi, amilyenek a legtöbben vagyunk. (Az pesze lehet tényező, hogy mondjuk igénytelen.)
Továbbá elmúlt 30 éves, tehát felnőttnek tekinthető.
Belső tulajdonságok, cselekedetek, viselkedés, gesztusok, mimika, ilyesmikre gondolok.
Pl olyan, mint a 42-es hozzászóló ebben a kérdésben.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Buta, műveletlen, nincs igénye a szellemi fejlődésre.
Mórickás humor.
"Féltékeny típus".
Elvárja a klasszikus nemi szerepeket és erősen konzervatív.
Általánosít, képtelen az önreflexióra.
Ha bunkó másokkal, csak mert megteheti, pl. udvariatlan a boltban az eladóval, fellöki az öreg nénit a tömegben, a pincérrel úgy beszél, mintha a hátsójából rángatta volna elő, ha ilyet látok onnantól kezdve nem vagyok rá kíváncsi.
Ha annyira életképtelen, hogy egy számlát se tud befizetni vagy egy tányért elmosni maga után.
Gesztusok vagy mimika terén nem jut eszembe olyan, amitől zsigerből undorodnék valakitől.
Állatkínzók, azok a degeneráltak akik állatok szenvedésén röhögnek.
Az ilyen gyakoris incel kategória nekem nem undorító csak szánalmas.
30 évesen ha huszonévesekre hajt, még mindig az jelenti neki azt, hogy él, ha rongyosra dugja a farkát mindenféle nővel, ha van kapcsolata, abban vagy agresszív vagy félrelép, sunnyog, titkolózik, egy nyomorult féreg érzelmi intelligenciáját örökölte...
Vagy ilyen nyámnyila alárendelt foshalmaz, akit az anyja szoptat jóformán 30 évesen is, semmit nem tett le az asztalra, mert csak a faxverésből áll az élete, de persze igyekezet és cselekvés az nincs. A taknyában pörög minden héten, hogy mi nem jött össze neki, közben nem veszi észre, hogy minden csak rajta múlt...
A gesztusok, a mimika és ezek nem érdekelnek. Aki mem tiszteli magát meg annyival, hogy tegyen magáért és nen tiszteli a szeretteit annyival, hogy ha nem akar értük tenni, akkor korrekten kizárja őket az életéből, az olyan szinten undort vált ki belőlem, hogy szerintem simán meg tudnám ölni, ha túl sokáig lenne velem egy légtérben. Élvezném, ahogy elvérzik, miután levágtam a farkát, amiért annyi ember életét nehezítette meg a gerinctelenségével meg a nyomorékaágával.
Ha nincs humora.
Ha nincs humora, de ő azt hiszi, hogy van, a valóság pedig az, hogy ostoba, alpári vicceket mond.
Ha tiszteletlen.
Ha felsőbbrendűnek érzi magát.
Ha káromkodik.
Ha sajnáltatja önmagát.
Ha tapadós.
Ha életképtelen.
Ha anyakomplexusos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!