Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El tu djátok mondani, mit szerettek a párotokban? Én el, és mindig csodálkozom, mikor mások azt mondják, az egész lényét, mindent, vagy hogy ezt így nem lehet szavakba foglalni.
Figyelt kérdés
Vagy épp bántalmazott (de a bántalmazójukat el nem hagyó) nők vagy férfiak azt mondják: nem tudják.2023. júl. 31. 00:48
1/13 anonim válasza:
Nem mindenki tudja szavakba foglalni, vagy tényleg valami megfoghatatlan dolgot szeretnek benne. (Még angolul is a "je ne sais quoi", "nem tudom, mi" kifejezést használják erre.)
2/13 anonim válasza:
#1 Je ne sais quoi franciául van...
3/13 anonim válasza:
Én is ki tudok emelni néhány dolgot, de nem tudom egyértelműen megmondani, hogy pontosan mit szeretek benne, mert nem csak ezeket a különlegességeket, hanem úgy mindent, általánosan őt szeretem, a személyét, a jelenlétét, a mindenét.
4/13 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom, lehet, inkább az a fura (értsd: átlagostól eltérő), hogy én igen.
2023. júl. 31. 09:00
5/13 anonim válasza:
Ez szánalmas! Sokan a saját irracionális vagy épp hibás döntésüket magyarázzák ezzel.
Esetleg túl ostobák a dolgok megfogalmazásához és egyszerűbb benyögni, hogy "há nemtom mé".
7/13 anonim válasza:
Meg tudom fogalmazni, de ennek inkább akkor van jelentősége, amikor épp lanyhul az érzés. Amikor lángolás van, újra és újra, akkor meg csak simán érzem és ez így van jól.
8/13 anonim válasza:
"Je ne sais quoi franciául van..."
Bizony, ezért írtam, hogy még angolul is ezt használják, egy francia kifejezést, mert még angol kifejezés sincs rá.
9/13 anonim válasza:
Németül: Das gewisse etwas. #2voltam
10/13 anonim válasza:
Ez extrém vicces tud lenni olyan kontextusban, mint pl. "ötször megvert, mindig elszedi a pénzem, lefeküdt a testvéremmel meg mindenkivel aki épp arra jár, nem csinál semmit, de hát magam sem tudom miért, de jajj, nagyon szeretem"
Illogikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!