Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » El tu djátok mondani, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tu djátok mondani, mit szerettek a párotokban? Én el, és mindig csodálkozom, mikor mások azt mondják, az egész lényét, mindent, vagy hogy ezt így nem lehet szavakba foglalni.

Figyelt kérdés
Vagy épp bántalmazott (de a bántalmazójukat el nem hagyó) nők vagy férfiak azt mondják: nem tudják.
2023. júl. 31. 00:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem mindenki tudja szavakba foglalni, vagy tényleg valami megfoghatatlan dolgot szeretnek benne. (Még angolul is a "je ne sais quoi", "nem tudom, mi" kifejezést használják erre.)
2023. júl. 31. 00:56
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
#1 Je ne sais quoi franciául van...
2023. júl. 31. 07:43
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is ki tudok emelni néhány dolgot, de nem tudom egyértelműen megmondani, hogy pontosan mit szeretek benne, mert nem csak ezeket a különlegességeket, hanem úgy mindent, általánosan őt szeretem, a személyét, a jelenlétét, a mindenét.
2023. júl. 31. 07:59
 4/13 A kérdező kommentje:
Akkor nem tudom, lehet, inkább az a fura (értsd: átlagostól eltérő), hogy én igen.
2023. júl. 31. 09:00
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

Ez szánalmas! Sokan a saját irracionális vagy épp hibás döntésüket magyarázzák ezzel.

Esetleg túl ostobák a dolgok megfogalmazásához és egyszerűbb benyögni, hogy "há nemtom mé".

2023. júl. 31. 09:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Ez egy bevásárlólista.
2023. júl. 31. 10:02
 7/13 anonim ***** válasza:
Meg tudom fogalmazni, de ennek inkább akkor van jelentősége, amikor épp lanyhul az érzés. Amikor lángolás van, újra és újra, akkor meg csak simán érzem és ez így van jól.
2023. júl. 31. 10:18
 8/13 anonim ***** válasza:

"Je ne sais quoi franciául van..."

Bizony, ezért írtam, hogy még angolul is ezt használják, egy francia kifejezést, mert még angol kifejezés sincs rá.

2023. júl. 31. 15:17
 9/13 anonim ***** válasza:
Németül: Das gewisse etwas. #2voltam
2023. júl. 31. 15:44
 10/13 anonim ***** válasza:

Ez extrém vicces tud lenni olyan kontextusban, mint pl. "ötször megvert, mindig elszedi a pénzem, lefeküdt a testvéremmel meg mindenkivel aki épp arra jár, nem csinál semmit, de hát magam sem tudom miért, de jajj, nagyon szeretem"

Illogikus.

2023. júl. 31. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!