Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal 20 év körüli lányok miért jóval idősebb pasikkal kezdenek ki? A pénz miatt mi?
bszdmeg,nehogy mar visszavigyel minket az okorba kerlek,jesszusom,a vilag fejlodik,vele egyutt az emberek is,te ejjel ugy mint anyadek,ki nem hagy?vagy elfogadod azt ami van,vagy ragodjal a multan es a jovon
clyde
clyde
Hát nem tudom hány éves vagy,de bízom benn,hogy majd kifogsz egy ilyen csajt,aki mondjuk 10-12 évvel fiatalabb nálad!Aztán majd ha te 55 leszel ő meg csak 35,akkor majd ne csodálkozzál,ha keres egy fiatalabbat,mert hogy nem fogja 35 évessen a csoffat golyóidat nyalogatni abba is biztos lehetsz!
A kérdésedben benne van a válasz.
21f
Mert talán egy 28 éves pasi nem hagy el azért, mert még élni akar... A legtöbb húszéves előbb utóbb dobja a barátnőjét, mert nem elég neki egy nő. Ilyen egyszerű ez.
De persze sokan csak a pénzért csinálják. Én speciel nem jönnék össze 10 évvel idősebbel, de már 20 évessel sem. Párkapcsolat szempontjából ez a korosztály még nem megbízható, én pedig ha szeretek valakit, nem egy-két hónapra tervezek.
kedves kerdezo 22 to vagyok,de nem az ev szamit,nem a penz,hanem mennyire vagy ferfi,mennyire tudsz banni a nokkel,tudom ezt nem erted meg,nem is akarom elmeselni,magadtol kell ragyere,en mar 15 eves koromban tudtam hogy mi szabad megengedni egy nonek es mit nem,mit kell mondani es mit nem meg igy tovabb.....
clyde
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!