Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Felnőttként ez mennyire normàlis?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felnőttként ez mennyire normàlis?

Figyelt kérdés
Fantàziàlni harminc évesen valakiről, akivel a hivatàsa miatt úgysem lehetne semmi. Nem tudom miért, de minden nap gondolok rà, szinte megàllàs nélkül. Férfiként pont olyan lehet, amilyen nekem megfelel, és hasonló hozzàm. Ezen kívűl mindig is érdekeltek a titokzatos emberek, dolgok. Személyesen nem ismerem, mégis annyira vonzódom hozzà, még az is lehet, hogy sokan màsok is. Szerintem vàlogathatna a nők közül bőven, ezért is úgy vagyok vele, hogy meg sem próbàlok semmit, meg mert tiszteletben tartom, hogy mivel foglalkozik.
2023. júl. 30. 07:38
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ennek így mi értelme? Csak a(z fölös) energiádat pazarlod rá. Mi van akkor, ha csak te gondolod ezt az elérhetetlenséget?
2023. júl. 30. 07:40
 2/9 anonim ***** válasza:
57%
Hadházy zokinja meg fos 🎵🎷🪕👯‍♀️🪩
2023. júl. 30. 07:50
 3/9 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem is feleslegesen ido es energiapazarlas es jellemzo akkor amikor jobb ugy sincs, hogy az ember már olyanok utan kapálózik kínjában, akik teljesen feleslegesek, vagy toxic az egész, azaz jövője sincs csak max pár d.gás.

Akinek van több potrnciális jelöltje is az valahogy nem ácsingózik felesleges köröket futni egx 6. miatt. Sőt a 6. el is törpül egy senkire aki nem is érdekli.

2023. júl. 30. 08:30
 4/9 anonim ***** válasza:
31%
16-18 éves kor alatt szoktak a lányok idegen pasikról álmodozni. 30 évesen már legfeljebb olyanról akit ismernek, de valamiért nem kellenek az illetőnek
2023. júl. 30. 09:06
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi vonz benne? Szerinted működnétek együtt? Mi ez a foglalkozás, ami kizárja a dolgot?
2023. júl. 30. 09:10
 6/9 anonim ***** válasza:
92%

Sok nő nagyon passzív, és kb azt várja, hogy csak úgy minden megtörténjen vele. Az ismerőseim között is vannak ilyenek.

Nem tudom értelmezni ezt a hozzáállást. Itt is szokott rendszeresen lenni, hogy valaki kiír egy kérdést, de aztán nem hajlandó kommunikálni, amikor kérdezik. De közben a válaszoló találja telibe, hogy tökéleteset mondjon, úgy hogy kérdezőnek ne kelljen megnyílni.

Nekem már ment el időm ilyen szerencsétlenkedéssel. Abba kell hagyni ezt, és lépni. Ha bejön hurrá - ha nem, akkor lehet továbblépni. Különben el fog menni még 10 éved, és ott állsz 40 évesen, és valaki mással újraindul ez az ábrándozás. Ennek se vége, se hossza így.

Nekem anno kiderült, hogy nem nyitott az illető, azonnal tudtam továbblépni, megkönnyebbülés is volt igazából, pedig nekem nagyon tetszett, de akkor rögtön el tudtam ezt engedni, én is meglepődtem ezen.

Szerintem próbálj az életben is valahogy aktívabb lenni, és nemcsak a háttérből várni, hogy mindig megtörténjenek dolgok.

2023. júl. 30. 09:38
 7/9 anonim ***** válasza:
73%
30 évesen ez a tini szintű ábrándozás sokkal komolyabb promlémára utal, mint a sima magány.
2023. júl. 30. 10:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Sok ember vesz körül, nem is élek egyedül, mégis megtörténik ez velem. Nem tudom, miért. Talàn tényleg igazatok van. Olyan furcsa és nehéz ez. Mindig azt érzem, hogy van egy részem igazàn mélyen és belül, amit senki sem tud "úgy" megérinteni, mert én nem merem kiadni, nem merem megengedni, hogy úgy igazàn megérintse valaki. És amikor erre a férfira gondolok, akkor olyan, mintha megengedhetném. Màr nem vagyok tini, régen sokat csalódtam, és mindig elpirultam, ha szembejött egy olyan pasi, aki tetszett, vagy zavarba jöttem, most nem erről van szó. Sőt, most màr "nem tudnak meglepni", nem ijedek meg egyàltalàn, àtlàtok a dolgokon. De mindennek ellenére még hiszek abban, hogy van olyan érzés, ami mindent elsöprő. Csak nem biztos, hogy ez jó. Ennyi idős fejjel màr ez csak "jàtéknak tűnik". Inkàbb az elérhető dolgokra kellene koncentràlni, és arra, ami van. Màsrészt tiszteletből sem akarok közeledni ehhez a férfihoz. Lehet, hogy furàn fogalmaztam, de remélem, sikerült leírni, hogy nagyjàból mit érzek. Igazàból szeretném, ha ez az érzés elmúlna, úgy érzem, azzal tenném a legtöbbet :) Más harmincasnak is biztos vannak hasonló gondolatai. (?) Ti hogy küzditek ezt le?
2023. júl. 30. 11:48
 9/9 anonim ***** válasza:
Prosti..
2023. júl. 30. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!