Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mindig hozzá teszi de miért?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mindig hozzá teszi de miért?

Figyelt kérdés

Barátnőm kb fél éve mikor megkér vlmire és mikor elmondta mit szeretne már hozzá is teszi hogy " persze szerelmem neked megteszek mindent", anélkül hogy válaszolnék bármit is.

Mire lehet ez jó? - esetleg lenéz vagy miért mondja?

2023. júl. 29. 23:53
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Gondolom azt várja, hogy ezt mondd neki közben:")

Ha ezt gyakran csinálja, az fura.

2023. júl. 29. 23:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Szinte mindig. Pedig 10bol 9x biztos megcsinálom amit szeretne.
2023. júl. 30. 00:01
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
passzív agresszív szerintem amolyan cuki módon.
2023. júl. 30. 00:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Lekicsinylő beszéd, mert te magadtól nem teszed meg, így figyelmeztet, hogy ő a "Munka hőse" pályázatra pályázik ezzel a sok feladatellátással.
2023. júl. 30. 05:14
 5/6 anonim ***** válasza:

A fasza ki van vele, hogy mindig szólni kell mindenért és még csak meg sem lehet veled beszélni ezeket. Érzelmileg nincs biztonságban melletted.

Én is voltam ilyen kapcsolatban és én is így viselkedtem.

2023. júl. 30. 10:24
 6/6 A kérdező kommentje:
5 : nem kell szólni. Pl ha megkér hozzak inni neki, vagy vegyek ezt v azt.m
2023. júl. 30. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!