Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem történik semmi köztünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem történik semmi köztünk?

Figyelt kérdés
Van egy srác, én úgy érzem kölcsönösen tetszünk egymásnak, mégsem történik semmi. Létezik, hogy arra vár, hogy én tegyek valami lépést? Pár hónapja ismerem, ha beszélgetünk sokszor hozzám ér, mosolyog, én is mosolygok, tett már rá utalást, hogy tetszem neki, de nem értem mért nem történik több.. én nem tudom még mit tehetnék azon kívül, hogy éreztetem, hogy bejön..? Vagy lehet hogy csak szórakozik..?
2023. júl. 29. 19:38
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Nem kell elhinni, mert már leírtam a magam példájából kiindulva egy teljesen más lehetőséget.
2023. júl. 30. 10:40
 12/26 anonim ***** válasza:
Hogy érezteted, hogy bejön?
2023. júl. 30. 14:59
 13/26 A kérdező kommentje:
Mosoly, zavarba szoktam jönni sokszor, és én is meg szoktam érinteni néha, ilyesmi. Jobban nem mertem még éreztetni, mert azért bennem van a félelem, hogy mi van ha csak félre értem és nem is akar semmit..
2023. júl. 30. 15:17
 14/26 anonim ***** válasza:

13: Hát ezt ki kell nőni.

:)

Merni kell mutatni akkor is, ha nem viszonozza.

2023. júl. 30. 15:26
 15/26 A kérdező kommentje:
Oké de jobban hogy mutassam? Más pasiknál elég szokott lenni ennyi is, hisz látszik rajtam minden szerintem. Most vagy csak szórakozik, vagy annyira bizonytalan magában, hogy nem mer lépni.. vagy szerinted még mit tudnék tenni konkrétan?
2023. júl. 30. 15:35
 16/26 anonim ***** válasza:
47%

Figyelj, ha más pasiknál egyértelműek a jeleid, akkor hogyhogy nem veszed észre, hogy valószínűleg csak ő nem akar semmit tőled?

Eszem megáll. Én 20 évesen sem nyomtam magam arra, aki nem lépett.

2023. júl. 30. 15:36
 17/26 anonim ***** válasza:
100%

15: Igen, itt az ő ingerküszöbével is lehet gond.

Neki meg kell mondani.

De akkor hogyan zajlik majd köztetek a további szerelmi játék, ha ilyen más a kommunikációtok?...

2023. júl. 30. 17:07
 18/26 A kérdező kommentje:
Hát, ez itt a kérdés igen:D ezért írtam ide, mert nem tudom mit csináljak. De igazából lesz ami lesz, ha nem lép akkor ennyi, nem zuhanok magamba..
2023. júl. 30. 18:18
 19/26 anonim ***** válasza:

Cirógasd meg, csókold meg!:)

Vagy kérdezd meg, na, mikor fog elhívni végre egy igazi randira?

2023. júl. 30. 18:21
 20/26 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy ennyire direkt dolgokat nem merek tenni. Valami ráutaló dolgot kéne inkább, megpróbálok az ő jelzéseire jobban reagálni.
2023. júl. 30. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!