Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mért nem történik semmi köztünk?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem történik semmi köztünk?

Figyelt kérdés
Van egy srác, én úgy érzem kölcsönösen tetszünk egymásnak, mégsem történik semmi. Létezik, hogy arra vár, hogy én tegyek valami lépést? Pár hónapja ismerem, ha beszélgetünk sokszor hozzám ér, mosolyog, én is mosolygok, tett már rá utalást, hogy tetszem neki, de nem értem mért nem történik több.. én nem tudom még mit tehetnék azon kívül, hogy éreztetem, hogy bejön..? Vagy lehet hogy csak szórakozik..?
2023. júl. 29. 19:38
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
96%
Ha mondja, hogy tetszel neki, akkor mondd, hogy te is neki és lehet elhív randira.
2023. júl. 29. 19:39
 2/26 anonim ***** válasza:
Oké, de csak mosolygással éreztetted, hogy tetszik neked? Amikor megpróbált hozzád érni, hogyan reagáltál például? Milyen volt a testbeszéded? Lehet ezt ő amúgy nem tudatosan csinálja, magyarán nem fogja a jeleidet. Ebben az esetben lehet direktbe el kell neki mondanod, különben nem lesz az égvilágon semmi ebből.
2023. júl. 29. 19:53
 3/26 anonim ***** válasza:
Vagy lehet, hogy rosszul érzed, és nem kölcsönös az érzés, nem akar többet, csak egyszerűen kedves. Mi nyilván nem tudjuk megmondani a semmiből, ő nem kezdeményez, akkor kizárásos alapon neked kell.
2023. júl. 29. 19:56
 4/26 A kérdező kommentje:
Oké. Nehéz helyzet, mert én béna vagyok kezdeményezés terén.. nem hiszem hogy csak kedves, a nézésén látszik, hogy tetszem neki. Megpróbálok akkor majd erősíteni a jeleimen valahogy..:D
2023. júl. 29. 20:17
 5/26 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen, kezdeményezőnek mutatta magát, de nálam nem kezdeményezett.

Később elvett egy lányt, aki őt megkérte.

2023. júl. 29. 20:47
 6/26 anonim ***** válasza:
Ez nálam is fura. Van egy lány aki szétment barátjával. Addig bókoltam neki, most hogy nincs senkije nem. Talán kicsit tartok az elköteleződéstől. A nyugodt állóvíz már közel sem lenne nyugodt. Persze meglehet köztünk a harmónia. Tetszik, ahogy gondolkodik és aranyos lány. Nem utolsó sorban szép. A másik része, ha tudja, hogy kedvelem és nem közeledik önként az úgy veszem le, hogy nem tetszettem/tetszem neki. Különben oda is léphetne hozzám és a munkán kívül személyes dolgokról is beszélhetnénk. Így viszont felejtős. Szóval azt javaslom kezdeményezz, ha akkor sem lép, akkor hagyd.
2023. júl. 29. 21:11
 7/26 anonim ***** válasza:
Nem Eszter a neved véletlenül? Ha igen akkor még egy ok, hogy összejöjjünk, mert mekkora esélye volt, hogy ide írj és válaszoljak? Ebben az esetben a sors is így akarná. :D
2023. júl. 29. 21:15
 8/26 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy mégsem érdekled őt annyira??
2023. júl. 29. 22:44
 9/26 A kérdező kommentje:

Nem, nem Eszter vagyok:)

Hát én nem tudom mennyire érdeklem.. de ha annyira nem, akkor ezek az apró jelek mért kellenek? Szórakozásból? Az nem lenne túl korrekt..

2023. júl. 30. 09:36
 10/26 anonim ***** válasza:
9# nem foglalt véletlenül? Egyébként ilyenkor az szokott lenni, hogy tetszel neki, de nem akar semmit, ha nem lép. Ha érdekelnéd komolyan, hidd el, hogy lépne.
2023. júl. 30. 10:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!