Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire alaptalan vagy megalapozott a félelmem?
Nem merek lefeküdni egy lánnyal/nővel ha azt mondja hogy szeretne gyereket majd mindenképpen. Kb rémálmaim vannak ha arra gondolok hogy valaha is gyerekem legyen, szóval mindenképpen nagyon odafigyelek védekezésre, és megakarom tudni hamar erröl mit gondol egy lány, hogy szeretne e valaha gyereket, és aki azt mondja igen, nem merek testi kapcsolatot kialakítani.
Több haverom azt mondja hogy beteges félelem, de szerintem normális, főleg ha fiatalabb a lány, szerintem simán benne van hogy direkt teherbe ejteti magát vagyis mindenképpen ki akarom zárni ennek lehetöségét.
Tényleg beteges.
De amúgy ismerkedj csak olyannal, aki szintén nem akar, és akkor nem is kell szexelned olyannal, aki esetleg szeretne gyereket.
A vazektómia egyébként egy remek megoldás erre a problémára.
Szerintem nem beteges, főleg, ha a lány megmondja, hogy szeretne gyereket. Hiszen még abban sem lehet bízni, aki azt mondja, hogy nem akar, mert mihelyt kicsit komolyabbra válik a kapcsolat, már rákezdi, hogy kell. Persze ezért ne foszd meg magad mindentől, csak légy nagyon óvatos.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!