Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire alaptalan vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire alaptalan vagy megalapozott a félelmem?

Figyelt kérdés

Nem merek lefeküdni egy lánnyal/nővel ha azt mondja hogy szeretne gyereket majd mindenképpen. Kb rémálmaim vannak ha arra gondolok hogy valaha is gyerekem legyen, szóval mindenképpen nagyon odafigyelek védekezésre, és megakarom tudni hamar erröl mit gondol egy lány, hogy szeretne e valaha gyereket, és aki azt mondja igen, nem merek testi kapcsolatot kialakítani.

Több haverom azt mondja hogy beteges félelem, de szerintem normális, főleg ha fiatalabb a lány, szerintem simán benne van hogy direkt teherbe ejteti magát vagyis mindenképpen ki akarom zárni ennek lehetöségét.

2023. júl. 29. 16:55
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
semennyire, igaza van a haverjaidnak akik azt mondják hogy beteges
2023. júl. 29. 17:00
 2/9 anonim ***** válasza:
79%

Tényleg beteges.

De amúgy ismerkedj csak olyannal, aki szintén nem akar, és akkor nem is kell szexelned olyannal, aki esetleg szeretne gyereket.

A vazektómia egyébként egy remek megoldás erre a problémára.

2023. júl. 29. 17:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
S ha gumit húzol?!
2023. júl. 29. 17:30
 4/9 anonim ***** válasza:
Ez már beteges. Nagyon ritka szerintem az általad vázolt eset. Én amúgy meg olyannal nem lennék együtt, mint te, aki kételkedik benne, hogy valóban szedem-e, ill. rendesen a fogamzásgátlót. De óvszernél a te kezedben úgymond a döntés, csak nyilván akkor az meg nem szimpi. Szerintem ne szexelj, az a tuti!
2023. júl. 29. 19:41
 5/9 A kérdező kommentje:
Értem akkor nyugodtabb leszek, nyilván óvszer alap
2023. júl. 29. 19:43
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Beteges tényleg.
2023. júl. 29. 19:44
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jó, de akkor meg végképp nem értem, hogy tudná a nő teherbe ejtetni magát:-) Viszed a gumit, te húzod fel, ellenőrzöd a végén. Valóban irracionálisan gondolkodsz.
2023. júl. 29. 19:46
 8/9 anonim ***** válasza:
19%

Szerintem nem beteges, főleg, ha a lány megmondja, hogy szeretne gyereket. Hiszen még abban sem lehet bízni, aki azt mondja, hogy nem akar, mert mihelyt kicsit komolyabbra válik a kapcsolat, már rákezdi, hogy kell. Persze ezért ne foszd meg magad mindentől, csak légy nagyon óvatos.

N

2023. júl. 29. 20:19
 9/9 anonim ***** válasza:
31%
#8 vagyok. Sok évvel ezelőtt egy srác az első találkozásnál felvázolta, hogy 2 gyereket akar. Soha többet nem találkoztam vele.
2023. júl. 29. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!