Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek alaptalanul görcsölök rá a dologra? Pályaváltáson gondolkodom, de közben úgy érzem, hogy a párkapcsolati és családalapítási terveimet feláldozom?
Ha ram hallgatsz, akkor a sulit mindenkeppen elkezded. Ha mellette vallalsz munkat, akkor penzben sem jossz ki rosszul. A diakhitel is erre van. HA nagyon omladoztok penzugyileg akkor halasztasz, vagy segitseget kertek szuloktol stb.
Amit megtanulsz, azt nem veheti el toled senki. Lehet a suliban levadasznak, hogy fizetik a sulid, csak menj hozzajuk dolgozni. Minden megtortenhet. Ne engedd el az almodat. Kamatostol meg fog terulni.
42F
Fiatalon könnyebben vállalsz gyereket. A fiatalságod elmúlik, a tehetséged nem. Szerintem fel tudnál zárkózni, ha egyszer ennyire szereted és lelkesedsz ezért a szakmáért, még levelezőn is, de később sem hinném, hogy segghülye lennél hozzá. Az életben minden valamit valamiért elven működik kérdező, ez alól nem bújhatsz ki még matematikai logikával sem. :)
32/f
Ha hosszabb távra gondolkodtok, akkor legalább neked legyen jól fizető munkád, ha már a parodnak nincs.
A barátod döntése, hogy az albérletet választja, ne hagyd másodszor is el az almaidat. Meg fogod bánni.
Programozóként annyit fogsz keresni, hogy már lelkiismeretfurdalásod lesz miatta. Kérdés, hogy a párod hogyan kezeli majd, hogy 10-12 év múlva a többszörösét viszed haza, mint Ő.
Megvan a lehetőség, megvan a tehetség, ne mondj le az álmodról.
Tanulj autodidakta! Viccen kívül! Én Javat tanultam egy 19 eurós Udemy kurzusból, ami teljesen átfogó volt, majd belefektettem a pénzt a Java Certificate-be, megcsináltam Java 8-ra,kaptam is állást. Nem kell a diploma! Sőt, jó sok haszontalant tanítanak, sok fejlesztő ismerősöm, aki pl ELTE-n tanult, jelezte, hogy kidobott idő a tananyag 80%-a.
Szóval fontold meg, én meló és edzés mellett a maradék szabadidőmben ezzel foglalkoztam. Csinálj otthon egy projektet, amit akár majd állásinterjún fel is tudsz villantani.
30N
Nehéz döntés.. A helyedben én szerintem elkezdeném a sulit és spórolnék amin csak tudnék.
Ha másodévben elkezdesz dolgozni az egy kis plusz pénzt fog jelenteni.
Amúgy az esküvőt lerendezhetitek kettesben is, két tanuval és esetleg később lenne a lagzi.
Aztán jöhet a gyerek is, ha van állásotok és anyagilag is jobban álltok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!