Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyós jelöltem le ku. ott teljesen alaptalanul. Privibe irok aki kiváncsi a történetemre. Mit tehetnék?
Először is ne privizz hanem írd ide ki anonim vagy oldd meg magadnak.
Nem értem mit kell ezen így pörögni.
Miért nehéz ide kiìrni? Elvégre azért ilyen az oldal amilyen.Ha már egyszer kérdést irtál ki.
Láthatatlanba meg nem mondok semmit.
6: Azért nehéz, mert így próbál az idiótája fontosabbnak tűnni.
Jajj de titkos az én kis sztorim nem osztom ám meg akárkivel csak aki kéri.
Hát kérdező: Ha a nunidra is igaz ez akkor az anyósnak bizony igaza volt. És ehhez még el sem kellett olvasnom a hisztidet.
Engem aposom reszegen... minden elozmeny nelkul...Egy jo ideig orlodtem rajta, mergelodtem nem mentem hozza latogatoba,bosszut forraltam stb. Vegul ugy dontottem nem fogom stresszelni magam azert mert egy alkesz.. a ferjem is csak annyit mondott:"okos enged...az apam meg hulye"...
Szoval egy tanacsot tudok adni: probalj tullepni rajta.. tudom mennyire nehez,de ez a legjobb amit tehetsz! A fiat szereted, tehat nezd az o erdeket. En csak ezert nyeltem le a bekat. Nem jo neki ha latja, hogy civakodtok. Ellenben ha latja, hogy Te mennyire eretten kezeled a szitut es okosabb vagy mint anyuka, meg kozelebb kerultok egymashoz sztem. Es szegeny anyost meg megutheti a guta:) Nyilvan nem azt mondom, hogy jopofozni kell anyukaval, csak a legszuksegesebb kommunikacio.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!