Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valóban jóképűnek látja sok nő az alábbi férfit?
Hiába híres Cillian Murphy, kifejezetten ebben a kategóriában írtam ki a kérdést mert arra vagyok kíváncsi, itt is vannak-e nők akik vonzónak látják őt, és ha igen, miért? Nem sok női barátunk van, de mind el vannak ájulva tőle. Mi a haverokkal meg egyáltalán nem értjük, miért :D Mostanában meg még inkább felkapott az új filmje miatt.
Néhány kép:
"Nem az esetem, mégis "van benne valami"."
Kettes, szó szerint ezt mondta az egyik haverom nővére is. :D Érdekesek a válaszok, köszi eddig is.
Majdnem 50? Én meg pont azt néztem, hogy fiatalka lehet :D Amúgy nem egy tipikus jóképű pasi, de igen, határozottan van benne valami, ami miatt én is vonzónak látom. Hozzájárul az is, hogy jó alakja van, plusz láttam pár filmben és szerintem jó színész. Ugyanaz a típus, mint Benedict Cumberbatch:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!