Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok olyan volt veletek, hogy akit jóképűnek tartottatok nem volt az esetetek és akit nem tartottatok elsőre helyesnek bejött nektek?
Figyelt kérdés
2023. jan. 4. 11:04
1/6 anonim válasza:
Nekem volt. Az első kategóriát inkább úgy fogalmaznám meg, hogy látom, hogy objektíven jól néz ki meg sok nőnek bejön, de nekem nagyon nem (hogy ismert példát hozzak, Channing Tatum, Wentworth Miller típusú férfiak arcra nagyon nem hoznak elő belőlem semmit). És igen, olyan is volt, akit nem tartottam helyesnek, de a kisugárzása miatt megszépült a szememben (de ezek sem voltak olyanok, akik 100%-ig taszítottak volna, az olyan típus fejre is állhat, nem fogok hozzá vonzódni... de ettől még voltak ezek között olyanok, akike sok nő baromira rondának tartott volna).
2/6 anonim válasza:
Én a jelenleg 3 éve komoly páromat elsőre sajnos kifejezetten kellemetlennek láttam külsőre, rettenetesen öltözött és a haja is előnytelen volt. De idővel barátkoztunk, neki meg már tetszettem, ezért hallgatott rám. Lecserélte a 3x olyan bő ruháit, elment normális fodrászhoz, és teljesen más ember lett, azóta számomra a legszebb férfi. Egyébként már akkor elkezdtem érezni iránta valamit, amikor még nem tetszett, tehát így számomra még különlegesenb
3/6 anonim válasza:
Nem. Jóképűnek tartom = az esetem. Bejön nekem = helyesnek tartom.
4/6 anonim válasza:
Jajj bmeg
Vonzó valaki / jóképű valaki
A kettő nem találkozik mindig
5/6 anonim válasza:
Ez nagyon ritkán fordul elő... főként amikor magányos valaki vagy rossz mentális állapotban van olyankor a foglalkozás átalakulhat benne vonzalomá de ehez meg szerintem régóta kell ismerni azt a személyt , nem egy idegen ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!