Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Addig jó amíg vannak veszekedések egy kapcsolatban pl egy megcsalás után, ha nincs vita, az rosszabb. Ti ezt igaznak érzitek?
Figyelt kérdés
Olvastam erről egy cikket ami elgondolkodtatott.
Hogy a csend rosszabb ilyen esetben mint a veszekedés.
2023. júl. 27. 12:49
11/16 A kérdező kommentje:
Nem, én voltam a félrelépő.
A párom nem veszekszik, nem hánytorgatja fel a dolgokat nekem, nem problémázik. Aminek örülök!
De a cikk elolvasása után elbizonytalanodtam. Tudom, őt kell megkérdeznem, de érdekelnek mások tapasztalatai ezügyben.
Hogy megcsalás után ha nem problémázik az azt jelenti hogy megbocsátott nekem? Vagy csak a szőnyeg alá söpörte a dolgokat?
2023. júl. 27. 16:12
12/16 anonim válasza:
Pontosan. Leginkább ez van. Egyelőre nem vesz tudomást róla, de az elfojtások egyszer csak előtörnek majd, sokkal nagyobb erővel. Ne csodálkozz, ha majd semmiségeken borul ki. Legjobb lenne megbeszélni és helyretenni, hogy valóban megbocsátott-e. Vagy esetleg már annyira közönyös veled kapcsolatban, hogy nem érdekli.
13/16 A kérdező kommentje:
Több mint egy éve történt már a lebukás, semmilyen kis dolgon nem szokott kiborulni.
2023. júl. 27. 20:02
14/16 anonim válasza:
Akkor mi a gond? Egyébként minden rendben?
15/16 anonim válasza:
Ha ez kis dolog, akkor azért nem borult ki rajta. Majd ha ő csal meg, te is maradj nyugodt. Kis dolog.
16/16 anonim válasza:
Szerintem ne feszegesd ezt a dolgot. A férjednek egészen biztosan nagyon rosszul esett, hogy megcsaltad. Mivel már egy éve történt, és még mindig veled van, valszeg megpróbált túllépni a dolgon. Szerintem butaság lenne ezt most előhozni, felemlegetni, hogy most miért is nem veszekszik miatta. Csak felszakítod a sebet, amit okoztál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!