Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Red flag ha egy nő csak magáról posztol képeket?
Úgy értem, hogy mindig posztolja mit ír neki a horoszkópja, mit dobott ki neki a facebook sorsgép, "milyen a lelke", a jövője, ezen elmélkedik várja a reakciókat. Sokat sajnálkozik, sok szomorú klippet tesz fel.
Egy nap több képet tesz fel különböző pózokban.
Ez tényleg valami függőség lesz, aki mindent nyilvánosan tesz. Azt gondolja mindenkit érdekel, hogy aznap mit írt a horoszkópja, bezzeg ő nem érdeklődött az enyém felől. :)) nem érdekel a téma
Meg nagyon az érdeklődést sem láttam úgy igazából, csak figyelmet akarja. Ez a távol áll a szeretettől amit posztolni szokott, azt hiszi ő egy csupaszív ember.

Szerintem nem az instaribi kategória lehet hanem inkább az elsőre megtévesztő, saját magát kereső, van benne valami csak hol.
Amúgy van pár ilyen szeretet képet mutató pasi is, lehet nekik akarnak nyalizni ezzel, jól be tudják egymást hergelni.
25. ő már férjezett.
22. "kérdést akkor teszek fel ha nem tudok valamit, vagy kiváncsi vagyok mások véleményére."
Igen, de ebben az esetben nem arra voltam kivancsi, hogy a redflag szó kiben mit vált ki. Arra a kerdésre jogosan válaszolhatnád, hogy téged irritál.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!