Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Red flag ha egy nő csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Red flag ha egy nő csak magáról posztol képeket?

Figyelt kérdés

Úgy értem, hogy mindig posztolja mit ír neki a horoszkópja, mit dobott ki neki a facebook sorsgép, "milyen a lelke", a jövője, ezen elmélkedik várja a reakciókat. Sokat sajnálkozik, sok szomorú klippet tesz fel.

Egy nap több képet tesz fel különböző pózokban.

2023. júl. 26. 08:21
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

Ez tényleg valami függőség lesz, aki mindent nyilvánosan tesz. Azt gondolja mindenkit érdekel, hogy aznap mit írt a horoszkópja, bezzeg ő nem érdeklődött az enyém felől. :)) nem érdekel a téma

Meg nagyon az érdeklődést sem láttam úgy igazából, csak figyelmet akarja. Ez a távol áll a szeretettől amit posztolni szokott, azt hiszi ő egy csupaszív ember.

2023. júl. 26. 11:36
 22/28 anonim ***** válasza:
0%
#19 egyrészt nem tértem el a tárgytól, másrészt kérdést akkor teszek fel ha nem tudok valamit, vagy kiváncsi vagyok mások véleményére.
2023. júl. 26. 11:37
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Lehet régebben valaki leszívtelenezte, és most nagyon igyekszik bizonyítani hogy dehát ő a legeslegeslegkirálylányosabb a szíve a legnagyobb.
2023. júl. 26. 13:08
 24/28 A kérdező kommentje:
Van egy kedves barátnőm, ő nem posztol ki semmi olyat, ami őt fenyezi, ellenben kutyamenhelyre jár, segít az öregeken, teljesen önkéntesen, valóban egy csupaszív ember. Azok bizonygatnak szerintem amiről pontosan tudják, hogy nincs úgy ezért kell reklámozni.
2023. júl. 26. 13:24
 25/28 anonim ***** válasza:
50%
#24 de akkor miért nem őt környékezed meg? Mit foglalkozol ezzel az instaribivel?
2023. júl. 26. 13:28
 26/28 anonim ***** válasza:

Szerintem nem az instaribi kategória lehet hanem inkább az elsőre megtévesztő, saját magát kereső, van benne valami csak hol.

Amúgy van pár ilyen szeretet képet mutató pasi is, lehet nekik akarnak nyalizni ezzel, jól be tudják egymást hergelni.

2023. júl. 26. 13:34
 27/28 A kérdező kommentje:

25. ő már férjezett.

22. "kérdést akkor teszek fel ha nem tudok valamit, vagy kiváncsi vagyok mások véleményére."

Igen, de ebben az esetben nem arra voltam kivancsi, hogy a redflag szó kiben mit vált ki. Arra a kerdésre jogosan válaszolhatnád, hogy téged irritál.

2023. júl. 26. 13:36
 28/28 anonim ***** válasza:
0%
#27 te kérdezted hogy ez intò jel-e, én leirtam hogy nekem mi az ami sokkal inkább intő jel. Bár a kérdesben szereplő sem kutya. Azt azért be kell látnod hogy nem az alkalmazottad vagyok, nem róhatod fel ha nem úgy válaszolok a kérdésre ahogy te szeretnéd.
2023. júl. 26. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!