Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyen helyzetben ráírnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen helyzetben ráírnátok egy családtagra?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy 40-es nővel, és utoljára csütörtökön beszéltünk messengeren, de hanghívásban. Akkor azt mondta,hogy mennek a Balatonra, a lánya anyósáékkal, meg pár rokonnal, és ott töltik a hétvégét. Szombaton írtam neki, de üres karika, majd vasárnap,hogy csak nem otthon maradt a töltő? De ez az üzenetem se ment át eddig, pedig már elvileg hazaért, és dolgozik. Bízom benne,hogy csak a telefonja romlott el, nem baleset. Gondoltam ráírok a fiára, aki vele lakik, csak lehet kinos lenne a szitu, mivel valószínűleg ő nem tud rólam.
2023. júl. 24. 09:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
76%
Ne legyel mar naiv. Szerinted o nem mozgatna meg minden kovet napokon keresztul, hogy eletjelt adjon magarol, ha valami technikai problemaja lenne? Mennyibol tartana a baratnojenek szolni, hogy irjon rad, hogy beleesett a telefonja a tengerbe, es csak 3 nap mulva lesz neki masik? Ez sima ghosting.
2023. júl. 26. 11:33
 22/24 anonim ***** válasza:
Jelentkezett azóta? Gondolom, nem volt találkozó.
2023. júl. 30. 11:48
 23/24 A kérdező kommentje:
Á dehogy jelentkezett, már elengedtem a dolgot. Köszi a hozzászólásokat!
2023. júl. 30. 12:06
 24/24 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos nekünk lett igazunk… Remélem, a következő ismerkedésed sikeresebb lesz!
2023. júl. 30. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!