Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szakitsak vele ezert? Te...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakitsak vele ezert? Te szakitanal emiatt?

Figyelt kérdés

A baratom szinte biztos, hogy talalkozott tobbszor is az exevel akivel evekig se veled se nelkuled volt a kapcsolat. Ugyanazon az esemeny voltak jelen, a csaj tobbszor is posztolt onnan egy 3 napos dologrol volt szo, igaz nagy a terulet de szinte elkepzelhetetlennek tartom, hogy ne talalkoztak volna. A baratom nem emlitett semmit errol.. es kapcsoaltunk elejen is meg zaklatta a lany tobbszor is. De az is homalyos, hogy miert zaklatta elvileg feltekenykedett ra, amit nem ertek mert emondta hogy evekkel ezelott szakitott a lannyal.

Utaltam ra, hogy nem bizok benne de alliotta mindent elmond nem hazudik, szeret. Megis azt erzem hogy nem vagyok jol es nem hiszek neki. Lehet megmondom neki es szakitok inkabb vagy el se mondom es ugy szakitok? Par honapja jarunk csak..

2023. júl. 23. 18:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

es mit vársz a beszélgetéstol? hogy másnaptol vakon bizhatsz majd benne?

folyamat tele lenne redflagokkal kesobb is ha nem az exe akkor mások miatt.

komolytalan a pasi.

2023. júl. 23. 19:34
 12/15 A kérdező kommentje:
11, ezert irtam, hogy egyre inkabb azt erzem/gondolom hogy semmi ertelme meg megbeszelni se.
2023. júl. 23. 19:40
 13/15 anonim ***** válasza:
51%

Nezd csak ő tudhatja mi az igazság, es lehet ha valoban beszeltek azt nem fogja megmondani, márcsak a reakciod miatt se. Voltam ilyen kapcsolatban, exnek kb még köszönni is felért egy megcsalással, sőt az is volt. Hát még ha irtunk pár sort! Csak én emiatt egy idő utan nem is mehettem sehova, pedig nem csaltam meg. Az meg ha kiderült hogy ahol voltam, volt barmiféle ex, az szinte halálos bűn volt, hiába volt az is rendezvény. Nem csoda hogy ezekről igyekeztem inkább hallgatni, ugyse hitte volna el lehet még azt se hogy nem dugtunk a wc-be, hát még hogy nem is beszéltünk! Es ő is aki exemről nev szerint tudott, annak nézte az oldalát, sőt szakitas utan többre rá is írt!

Csak ezért irtam hogy ne kínozd magaddal, mert tudom milyen egy féltekeny ember mellett.

Ettől függetlenül lehet igazad van, bár szerintem ha két ex VÉLETLENÜL összefut es váltanak pár szot, abban nincs semmi rossz. Ha ölelkeznek vagy még több, az már baj.

8

2023. júl. 23. 20:01
 14/15 A kérdező kommentje:

13, szo sincs ilyenrol, mint amit irsz. Írtam is kommentben, hogy az elejen hivogatta ot az ex (ekkor mar jartunk), sot lattam, hogy talalkoztak is 100% meg amikor hivatalosan nem jartunk, de mar ismerkedtunk.

Birka turelemmel es teljes megertessel voltam a hivasra, biztositottam abban, hogy megertem ot, tlejesen el volt ajulva tolem, hogy milyen a mentalitasom.

De mint irtam is azert eleg sok infot elhallgatott ami viszont nem szimpatikus.

Most sem vagyok feltekeny ahogy te fogalmazol. Ez csupan az, hogy nem bizok igy benne, hogy eltiktolja a nyilvánvalót. Mit kezdjek olyan emberrel aki titkolozik es nem tisztel ennyire se, hogy a kapcsolat elejen lefektett szabalyokat betartsa?

2023. júl. 23. 20:14
 15/15 anonim ***** válasza:
#6 pedig nem olyan hihetetlen. Van egy debil exem 6 éve szakítottunk erre random a semmiből rám írt egy kamu profillal, hogy találkozni akar aztán mikor rájöttem, hogy ő az és nem akarok tőle semmit akkor megállás nélkül bombázni kezdett. 800 kamu profil nem győztem egy nap 10-et letiltani(nem túlzás a szám) hívogatott, megpróbálta feltörni a fiókjaim. Egy agresszív beteg állat, szóval itt a halvány gyanúja se merült fel a részemről, hogy bármit is adnék alá. Nem is értettem, hogy jött neki ez az egész mikor tényleg ennyi ideje nem beszéltünk.
2023. júl. 24. 09:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!