Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy sokszor akik annyira ajnározzák egymást a social médiában, pont azok szakítanak?
Életem szerelme, te vagy a legcsodálatosabb dolog az életemben, szeretlek életem stb., vannak olyan ismerőseim, akik ilyeneket irkálnak egymásról a közös képük alatt. Még gondoltam is ilyenkor magamban, hogy itt biztos valami nagy dolog is fog történni, ha már annyira szerelmesek egymásba.
Persze nem minden esetben, látok olyan ellenpéldát is mikor ilyen-olyan szerelmesek a közösségi médiában, aztán hamar meg is történik az eljegyzés, házasság.
Mert a közösségi médiába ilyesmi irkálása nem a szerelemet bizonyítja, hanem az alacsony intelligenciát. Láttál már intelligens, komolyan vehető embert, aki ilyet írt az oldalára? Én még soha. Értelmes ember nem ír ilyeneket ki a világba, mert nem tartozik mindenkire. El is ásnám magam, ha ezt a szóhasználatot vagy hasonló tartalmú szöveget olvasná akár valamelyik nagyszülőm, munkatársam, egyetemi tanárom stb. Ha megházasodnak vagy pl gyerekük lesz, akkor azt meg lehet osztani, illetve kisebb mérföldköveket is, akár egy utazás képein megjelölni, de a világ előtt nyáladzás szerintem nagyon gáz. És úgy gondolom, hogy akinek egy bizonyos szint felett van az érzelmi intelligenciája, az ezt belátja. Akinek meg ez alatt van, neki nagyon nehéz hosszútávon fenntartani egy boldog kapcsolatot.
Továbbá ebben benne lehetnek a következő motivációk:
- hencegés/menőzés
- valakit féltékennyé kell tenni
- másoknak látni kell hogy ő is boldog, boldogabb mint ők.
Egyik sem utal jó kapcsolatra.
Én azt szeretem, amikor boldog születésnapot meg karácsonyt kíván a szerelmének. Mert hát privátban mondani mégsem olyan attrakció, mint amikor mindenki látja.
Az, hogy valaki a gyereke diplomaosztóján készült fotót megosztja és gratulál, azt megértem. Annak hirértéke van és jogosan büszke is a szülő/rokon.
De a másiknak való folyamatos nyalizás meg szerelmet vallás az szerintem is egy kificamodott értékrendre meg személyiségre vall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!