Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha vonzó számodra egy nő, akkor az meddig marad így, ha nem történik semmi köztetek?
Hetente egyszer-kétszer összefutsz vele, néha pár szót beszéltek.
Meddig marad meg a vonzalom, ha látszik a nőn, hogy nem akar a férfitól semmit?
Amíg fiatal.
Több sulitárs lány volt, akiről fantáziálva rendszeresen maszturbáltam még általánosban és gimiben, aztán megöregedtek és már nem tartom őket vonzónak. A fiatalabb generáció mindig frissíti azt, hogy épp kihez vonzódom.
Ez a baj. Ha nem szimpi ne tedd. Egyébként meg flört mindenhol van és úgy általában semmi komolyabb nem lesz belőle. Unaloműzés a monoton légkörben.
A másik, hogy aki nekem igazán tetszik, azzal épphogy nem beszélek sőt, mintha nem találnám vonzónak. Zavarban vagyok mellette, szóval ez, hogy közeledik ilyesmi csak a cukkerságnak köszönhető. -nem mondom, hogy nemtudnék ilyen lány mellett komolyabbat elképzelni, de nem az a favorit, akivel leállok dumálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!