Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számodra ez megalazó lenne?
Miért lenne az?
Ugyanúgy, ahogy az sem megalázó neki, ha én fizetek, nekem sem megalázó, ha ő. Rég rossz, ha már az első randin dominancia-kérdések merülnének fel.
3
Ő hívott el kajálni. Nem akarta, hogy azt hidd, hogy csak kihasználni akarja a helyzetet. Majd legközelebb te hívod meg. Nem kell ennek túl nagy jelentőséget adni.
Én mondjuk első randin tuti nem fizetek, de nem is hivatom meg magam sehova. Max. egy kávé, üditő.
Ha nincs probléma, akkor te csinálsz.
Nem az a probléma, hogy ő fizetett. Hanem hogy te egyenrangú kapcsolat helyett uralkodni akarsz felette.
Végülis ő hívott meg...
Megalázó nem lenne, csak szokatlan. Megpróbálnám kifizetni az én részemet, ha nagyon ellenezné, akkor legközelebb én fizetném kettőnkét. Ha ezt sem engedné, az már gyanús lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!