Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit jelent az, hogy egy férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy egy férfi legyen figyelmes egy párkapcsolatban? Számodra mit jelent a "figyelmes férfi"?

Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 21:32
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
87%

Empátiát kb

Ne röhögjön ha megszunik a munkahelyem

Ne nézze el ha nem tudom megcsinálni a csapot kilincset

Ne akarjon d.gni ha lázam van

Minimum ilyenek

2023. jan. 15. 21:36
 2/15 anonim ***** válasza:
95%
Pl. későn értem haza a munkából, párom aznap talit szervezett a barátaival, már nem volt otthon, mire hazaértem, de kitakarított és főzött nekem ennivalót.
2023. jan. 15. 21:36
 3/15 anonim ***** válasza:
86%

Nekem mar az is eleg lenne,ha nem csak a dugas erdekelne a ferfiakat es nem arra gondolnanak egesz nap.

Figyelmes dolog lenne.

2023. jan. 15. 21:38
 4/15 anonim ***** válasza:
85%

szennyesét ne a földre dobja, hanem a mosógépbe vagy a szennyestartóba.. ha tele van a szennyestartó, akkor indítson el egy mosást kérdés nélkül.

Ha tele a mosogató elmosatlannal, akkor ne várja meg míg szólok, hanem mosogasson el.

Ha koszos a padló, akkor mosson föl.

Ha fáradt vagyok, akkor ne várja el, hogy főzzek, hanem főzzön valamit nekem.. kérdés nélkül.

2023. jan. 15. 21:45
 5/15 anonim ***** válasza:
86%
Például figyel rám ha beszélek, érdeklődik, látszik rajta, hogy tényleg érdekli, besegít kérés nélkül a házimunkába, ha mondjuk felmosok, megtiszteli annyival a munkám, hogy utána nem tapicskolja össze sáros cipővel. De már az is elég és jól esik ha csinál nekem kávét, teát stb.
2023. jan. 15. 21:50
 6/15 anonim ***** válasza:
74%

Mi az hogy besegit a haztartasba?

Az 2 ember kozos feladata.

2023. jan. 15. 21:59
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Például figyel arra, amit mondok. Hogy ha nem tetszik valami, akkor odafigyel, hogy legközelebb nem csinálja, például ha zavar, hogy nem mosogat el napokig, akkor nem kell ezerszer elmondanom, hanem elég egyszer szólni és utána megembereli magát. Vagy ha valami kényelmetlen például a szexben, nem erőlteti, hanem lezárjuk azt a témát egyszer s mindenkorra vagy figyel, hogy ha szexelünk, nekem is jó legyen, ne csak neki.

Megkérdez dolgokról, nem pedig csak úgy él bele a világba, mintha egyedül lenne. Például ha felkel és hoz magának nasit, megkérdezi, hogy kérek-e én is.

Nem felejti el a névnapom, szülinapom, figyel rám és ha rossz kedvem van, együtt érez és nem hülyéskedi el a problémáim.

Emlékszik dolgokra, amiket mondtam és "felhasználja". Például ha mondtam a napokban, hogy elmennék x helyre, akkor javasolja, hogy hétvégén menjünk el vagy ha például mondom neki, hogy mostanában szeretnék almát venni, akkor hoz haza, ilyesmi.

2023. jan. 15. 23:54
 8/15 anonim ***** válasza:
Figyel olyan apro dolgokra ami why no szamara tobbet jelent. Az alapja az udvariassag es foglalkozas . Ez voltakeppen az a resze amit egy jo apatol is megkap a lanya , de ebben az esetben a parjatol.
2023. jan. 16. 00:41
 9/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem azt jelenti a figyelmes ferfi egy parkapcsolatban, hogy azok a bajok amik befolyasoljak az eletem nem csak az en bajaim, hanem o is a sajatjank erzi.

Ez forditott helyzetben is igy lenne. Lehet tul sokat varok, de ez van.

2023. jan. 16. 00:47
 10/15 anonim ***** válasza:
3%
Költsön sokat a nőre és végezzen el minden házimunkát.
2023. jan. 16. 07:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!