Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek 30hoz közel olyan lányok, akiknek a kisfius arcú, korunkbeli férfiak jönnek be? :D
Tudom a belső értékek a fontosabb, de tapasztalatom alapján a külső is sokat számít. Azaz sokszor hátránynak érzem azt, hogy a koromhoz képest (28) jóval fiatalabbnak nézek ki és van hogy úgy is kezelnek. Személyim elkérik, külsősőkkel találkozok a munkahelyemen, akkor azt hiszik hogy gyakorlaton vagyok és még tanulok. :D Nincsen dzsungel az arcomon, nincsenek ráncaim. Sokan még 18nak se nagyon néznek, vagy max 20nak elmegyek. :D
Vicces is meg nem is, ez az egész. :)
De sajnos ismerkedés terén már annyira nem vicces. Ki akarna egy öccsének kinéző emberrel összejönni? :DDD Kérdést azért írtam ki, hogy hátha léteznek kivételek. Nem itt keresem a társam, nem fogok senkit se privátokkal bombázni, aki erre a kérdésre válaszol. Szimplán furdalja az oldalam a kíváncsiság. :DDD

Nekem a 20 evesek tetszenek. Jo a mostohaanya es fia szerepjatek .
N

Én eddig csak hátrányát tapasztaltam a fiatalos arcomnak.
Elkérik a személyimet, meg ilyesmik…

5# de egy kicsit fog.
Mivel en is ilyen voltam

Vannak, bár valószínűleg nem az átlag. Nekem a férjem is sokkal fiatalabbnak néz ki a koránál, de hozzá kell tenni, hogy én is ilyen vagyok nőben. Nem rég pár ilyen látásból ismerős megtudta, hogy házasok vagyunk, nem csak járogatunk. Első kérdésük az volt, hogy komolyan ilyen fiatalon házasodtunk? Kicsit kiestek a szemükön, mikor mondtam, hogy 32 vagyok. 18-23 körül tippeltek. Személyinket nekünk is rendszeresen elkérik, edzős társaim rendszeresen meghökkennek, hogy nem egy korosztály vagyunk (ők a huszas éveik elején járnak).
Valószínűleg nagyobb sikered lesz olyan nőknél, mint én, akik szintén fiatalabbnak néznek ki a koruknál.

engem is mindig fiatalabbnak néznek vagy 10-15 évvel
engem nem zavarna

#7-es csatlakozom. Én magam is fiatalabbnak tűnök, sőt, néha nem is tudok azonosulni a korombeli 30as nők gondolkodásával, problémáival (mielőbb gyerek, család stb.) Párom 1 évvel fiatalabb nálam, és elég fiatalos arcú ő is, de ha ranézek, nem azt gonsolom hogy jajj, milyen fiatal hozzám képest :D
Előtte is mindig azok a férfiak tetszettek, akik ilyen gyerekarcúbbak, pl volt olyan aki amúgy majdnem 40 volt, de 32-33-nak simán eladhatta volna magát, nem éreztem, hogy olyan nagyon sok év lenne köztünk. És ugyanúgy volt egy futó kalandom, ahol a srác 5 évvel volt fiatalabb, ráadásul olyan gyerek arccal, hogy simán gyakornoknak nézték őt is. De mindkettonél azonos volt, hogy beszélgetéssel indultunk és a belső értékeik, gondolkodasuk kompenzalta az arcuk vonasait, az volt a szempont hogy szellemileg egymásra tudtunk hangolodni, es valahogy ez kivetul utana az ember arcára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!