Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért ismerkedünk kb. korunkbeliekkel? Régen sokkal általánosabb és normálisabb volt az 5-15 éves korkülönbség. Mostanra mi változott?
A nagyszüleimnél 11 év és 7 év a korkülönbség a férfiak javára, a szüleimnél 5 év apa javára.
Nekem meg még nem volt nálam 3 évnél fiatalabb barátnőm, vagy partnerem sem soha. Ez miért van így? Mitől van az, hogy régen az volt a gyakoribb hogy a férfi idősebb 5-15 évvel, ma meg az a gyakoribb, hogy a felek között még 5 év sincs.
Manapság már a mai fiatalok sokkal érettebbek .
A másik pedig az hogy 15 év rengeteg sok , más gondolkodási mód, amikor a nő még bulizgatna a férfi már kiöregszik belőle.
ez az első kérdés itt, amiben tényleg helye van a manapság szónak, nem csak önigazolásra szánják.
a választ nem tudom. nálam nem gond a korkülönbség, mégis korombelivel vagyok én is.
Nem tudnám elképzelni, hogy ennyivel idősebb párom legyen.
A legidősebb 3 és fél évvel volt idősebb. A többi velem egykorú, vagy fiatalabb volt, mint én.
26 vagyok, hideg kiráz egy 30+ pasitól.
A fiatalabbak meg bejönnek.
Mert ma totál ostobák az emberek. Inkább egy vele egykorúval van, mert azt hiszi hogy az a jó, közben meg rohadtul nem tud mit nyújtani egy olyan kis málészájú, aztán csak pislog mikor a barátnők mesélik az élményeiket!
A másik meg: a nők sokkal hamarabb öregednek! Így hosszú távon is mindenki a 10+os korkülönbséggel jár jól!
Haha, régen az is menő volt, hogy 13 éves kislányokat adtak hozzá 30 éves férfiakhoz.
Fúj.
"A nők sokkal hamarabb öregednek!"
Hát igen, mert rabszolgának használják őket a férfiak, túl vannak hajszolva, jó, hogy öregszenek szerencsétlenek. A férfi munka után hazamegy, azt mereszti a seggét, de legyen tiszta a lakás, legyen tiszta ruha, legyen meleg zaba, mikor a nő ugyanúgy kidolgozza magát. Ja és a kölykök is legyenek ellátva.... ő meg tv-zik, sörözik, haverozik, vagy pusztul az ágyban.... szóval érthető, hogy lassabban öregszik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!