Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! A rang vagy a lélek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! A rang vagy a lélek fontosabb?

Figyelt kérdés

2023. júl. 18. 19:27
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
69%
Nekem a gombszemek 😍
2023. júl. 18. 20:52
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Legyen normális...

A rang elég behatádolhatatlan ennyi alapján (mire gondolsz? hogy a felső 10%ra bukik 4millio nő?).

Meg ebben a kontextusban a lélek is, hiszen általános, hogy még a leggázabb, gyűlölettel teli férfiak is azt hiszik, hogy a lelkük makulátlan.

2023. júl. 18. 21:03
 13/20 A kérdező kommentje:
Beszédesek a válaszok :)
2023. júl. 18. 21:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nekem a lélek.

Van egy pasi aki nagyon szimpatikus, pedig nálam alacsonyabb a rangja, ha a munkáját nézem, ha így értetted.

2023. júl. 18. 21:39
 15/20 anonim ***** válasza:
50%
A kettő együtt. Nem jövök össze egy gazdag bunkóval, de egy tündérbogár csövessel sem.
2023. júl. 19. 06:06
 16/20 anonim ***** válasza:

13

Te mondjuk nem válaszoltál!

Neked mi a fontos a nőben? A lélek, vagy a külső?(rang) mert van egy nagyon kedves barátnőm, aki 120 kg kb. De nagyon szép a lelke

2023. júl. 19. 06:48
 17/20 anonim ***** válasza:

16, a rang és a külső nem vehető egy kalap alá.

A kedves 120kg széplelkű barátnőd szakácsnő vagy egy gyár igazgatója? Számomra legalábbis a társadalmi rang ezt jelenti.

2023. júl. 19. 09:42
 18/20 anonim ***** válasza:

Csak szólok, hogy trollt etettek.

Ez a kérdező rendre feltesz 5-7 szavas kérdéseket és otthagjya őket, mint eb a szaharát, az erre harapó válaszolók meg össze-vissza értelmezik a kérdést és egymást tépik.

Hogy ez miért jó a kérdezőnek, az tnem tudom, mert ha olvassa, időt veszít teljesen értelmetlen módon, ha meg nem olvassa akkor.... semmi értelme, még pontot sem kap többet érte, ha sok válasz jön..

2023. júl. 19. 09:53
 19/20 anonim ***** válasza:
Igen, csak arisztrokrata származásúval állok szóba, jól gondolod.😂
2023. júl. 19. 12:59
 20/20 anonim ***** válasza:
Nekem az fontos, hogy elég intelligens legyen ahhoz, hogy ne gondolja hogy ugyanezt csak a nőktől kell kérdezni. Mert ha ez így lenne, akkor a népmesék sem jöhettek volna létre, a királylány fele királysággal akit mindenki akart.
2024. jan. 4. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!