Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Velem egykorú srácoktól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem egykorú srácoktól kérdezném: szívesen laknátok együtt egy veletek egykorú csajjal? (17/f, részletek lent)

Figyelt kérdés

Naszóval... tegyük fel, hogy lenne egy barátnőtök (ha van, akkor könnyebb elképzelni :P), akivel együtt laknátok. Most az nem számít, hogy ez milyen okból lehetséges... lényeg hogy együtt élnétek a csajotokkal :D

örülnétek neki, vagy kellemetlen lenne? hiszen azért úgy gondolom, még elég fiatalok vagyunk, és ki tudja, mennyire tudnánk elviselni a másikat :D ugyanakkor a nap 24 órájában együtt lehetsz a szerelmeddel, ami jó pont :) (pl. minden este szex :D)

Ti benne lennétek? ha igen, miért, ha nem, miért nem?

csajok is írhatnak :) persze az ő szemszögükből leírva a dolgot :D

bocs, ha esetleg kicsit zavarosan fogalmaztam

(nekem egyébként teljesen rendben lenne :) még nem volt csajom, szóval bármilyen formában örülnék neki, ha lenne)

2010. okt. 13. 21:35
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

jó, de a minden nap szex alatt azt értem hogy nem kell hazamennie, mert másnap suli, stb., hanem ugyanúgy, tök természetesen tudna kelni épp mint te :D

legalábbis ez az én érvem :) én mindenesetre nagyon örülnék, ha egész nap együtt lehetnék, megismerhetném testileg-lelkileg egyaránt, amire mondjuk nagy szükségem is lenne :/

2010. okt. 13. 22:34
 12/16 anonim ***** válasza:

21:51!! :)

ezek szerint eddig rossz csajokkal találkoztál. én lány vagyok 19 éves, és mindennap eltudnék képzelni valami meglepit a páromtól, pedig csokit ilyeneket kapok, de pl.: rózsát csak akkor kapok mikor valamim van, vagy mikor nagyon összeveszünk... :( de szerencsére nem sokszor van ilyen, de néha "ok" nélkül is hozhatna...

2010. okt. 13. 23:06
 13/16 anonim ***** válasza:
tegnapelőtt 23:06: 1 hónap után megunnád.
2010. okt. 15. 22:46
 14/16 Merchant ***** válasza:

A Kérdésedre a helyes válasz: Nem jó ötlet.

MIértis?

Mert ugyebár egy fiatal pár kapcsolata abból áll hogy amennyit tudtok együtt vagytok, akár le is fekszetek, és így az ember hamar ,,rá tud unni" a másikra. Nomármost ha még össze is kötöztök... szerintem eléggé gázos. Gondold el: Eleinte nagyon jó a sex, jó együtt lenni, de idővel jönnek a nyűgök, elkell egymás minden baját viselni, és egy idő után sok lesz vagy neki vagy neked. És a másik hogy ha te 17 éves vagy gondolom a barátnőd korbéli vagy fiatalabb, 15-17 éves lány nem fogja lekötni magát hosszú távra ha beköltözik, benne van a bulizós korban, mennie kell jobra balra, tőled is néha elkell szakadnia, ilyen az emberi természet. Én még 20-22 évesen sem nagyon javaslanám... De te döntésed, te következményeid. Csak alaposan gondold meg!

19/f

2010. okt. 16. 01:28
 15/16 A kérdező kommentje:

előző: vannak már ebben a korban is sztem olyan lányok, akik lekötnék magukat hosszabb időre - jó, mondjuk véglegesen én sem, ebben igazad volt :D de gondolom, hogy a szerényebb lányok, akik nem járnak buliba és nem volt még barátjuk, ők nem nagyon nézelődnének félre, ha lenne nekik :)

ami a nyűgöket illeti: ha szeretjük egymást, elviseljük - a házasságban is fontos dolog ez

a végére pedig annyit: szerintem normál helyzetben kivitelezhetetlen hogy két kamasz együtt éljen, hiszen ugye őket még a saját szüleik nevelik (jobbesetben) meg ilyenek

2010. okt. 16. 13:35
 16/16 A kérdező kommentje:
ja és egyébként nekem esélyem sincs bármi hasonlóra, szóval inkább másoktól kérdezem hogy benne lennének-e :)
2010. okt. 16. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!