Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként fura, hogy én jobban szeretek szingli lenni, mint kapcsolatban?
Nem nő vagyok, hanem egy 34 éves pasas, de nekem sem hiányzik semmilyen kapcsolat sem. Látom a munkatársaimon is hogy mennyit problémáznak az egésszel.
Folyton vita van a pénzen meg azon, hogy kinek mik az elképzelései. Pl házasság.
A munkatársaim nagyrésze egyébként elvált, kiégett és csoró.
Én sem nem fogok se nem szeretnék az ö sorsukra jutni.
A saját pénzemet belátásom szerint használom fel.
És senkinek nem vagyok köteles elszámolni arról, hogy mit mikor és miért teszek meg vagy adok ki rá / érte pénzt.
Pl 2 hét múlva megyek el Svájcba utána Németországba aztán szeptemberbe jövök haza Budapestre és megint novemberben egy 5 csillagos Wellness szállodában fogok pihenni.
Ezeket egyébként pont azért tehetem meg mert szándákosan nem kerültem bele abba az élethelyzetbe amiben a munkatársaim benne vannak. Elvált egyedül nevelem a 3, 4, 5 gyereket…. úszunk a hitelekben nincsen pénzünk.
Ti csináltátok magatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!