Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként fura, hogy én jobban szeretek szingli lenni, mint kapcsolatban?
#8 persze, ezek a jó részei egy kapcsolatnak, de szerintem a nehézségeket, vagy a vele járó szarságokat nem kompenzálják😆Legalábbis nekem.
Azt meg nem tudom értelmezni, hogy ez miért ad biztonságot, én egyedül is biztonságban érzem magam.
Tudom hogy az én fejemmel van a baj, de én tényleg nagyobb biztonságban éreztem magam amíg nem voltam egyedül. Megmagyarázni nem tudom hogy miért volt, van így!
Persze megvan az egyedüllétnek is a jó oldala. Nincs azzal se baj ha valaki ezt választja.
8as vagyok
"kapcsolatfüggő"
Falnak megyek ettől a szótól, az ember alapvetően egy társas lény, boldog élettel, programokkal, szeretetben, célokkal, kb esélytelen egyedül elérni mindazt, mint egy kapcsolatban.
Bár a mai világban, amikor egy rahedli deviancia elfogadott, én már nem lepődök meg semmin.
Aki 30 éve házasságban él, mai normák szerint valószínű beteg, meg kapcsolatfüggő....
Agyam eldobom komolyan.
az meg, ha nyűgnek érzel egy párkapcsolatot, valószínű azt jelenti, hogy nagyon nem avval az emberrel vagy együtt, akivel kellene.
Bár az is lehet, nem másban van a hiba, sajnos van, hogy valakik képtelenek a társas életre.
#14 a társas lény nem azt jelenti, hogy pár nélkül nem képes létezni, hanem azt, hogy közösségben, társadalomban élünk, nem egymástól elszigetelten.
A párfüggőség pedig egy létező dolog, hisz rengetegen húznak le éveket rossz vagy lapos kapcsolatban,ésszerű magyarázat nélkül. Csak azért, mert félnek egyedül lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!