Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem működik az európai modell? Miért van az, hogy mi választunk, kitapasztaljuk egymást, és minden klappol, előtte kiéljük magunkat, mással is kipróbáljuk mégis megcsalás, hazudozás, manipuláció és árulás a vége?
Egyszerűen nem értem. A világ túlsó felén meg egy emberrel feküdnek le egész életükben az emberek es jól elvannak, sikeresek a magánéletükben. Maláj muszlim munkatársam gyönyörű maláj feleségével 10 éve boldog kiegyensúlyozott házasságban.
Most lett vége a kapcsolatomnak, a menyasszonyom akit mindenkinél es mindennel jobban szerettem, mindent megtettem, megcsalt…
Elegem van mindenből és mindenkiből.
"Istenem, 2007-ben tiltották be a házasságon belüli nemi erőszakot, addig a férj büntetlenül erőszakolhatta meg a feleségét."
alapvetően az egész válaszoddal egyetértek, de a korrektség kedvéért kikívánkozik belőlem, hogy idehaza is csak 1997-ben tiltották be...
Ha nem működik a párkapcsolatod, érdemes legelőször azt a kérdést feltenni, te mit rontottál el.
Bár ez a maláj pasas nagyon kamunak tűnik, kíváncsi lernnék, a feleség is ilyen lelkes-e ott.
Nekik másf jelent a házasság. Egy gazdasági társulás, ahol elsődleges cél a közös utód létrehozása és felnevelése. Ahogy ez így volt itt is évszázadokig. Ezért nem volt válóok a szerető, a prostizás, a kertésszel hetyegés, házibarát tartása, stb. Egyedül a balkézről született gyerek, de csak ha kiderült. De erre még az öregek azt mondták, hogy ha az én tyúkom tojta, az én udvaromban szaladgál, akkor az én csibém.
Sajnos akkor se (volt) lehetséges a válás, ha a férj agresszív, alkoholista, veri a gyereket is, léhűtő dologtalan, stb. Az, hogy nem váltak el, és nyilvánosság előtt viselkednek, nem jelenti azt, hogy minden rendben.
De akkor csavarjunk: te még együtt akarnál lenni úgy az exeddel, hogy megcsalt? Egy életen át tudnál úgy aludni mellette, hogy nem tudod, ki dugta meg utoljára? Nyilván nem.
1. Malajzia nem gazdagabb, mint Magyarország, sőt, szegényebb. Egy főre jutó GDP jó mutató, és abban bizony alattunk van.
2. Az, hogy egy ország mennyire gazdag, nem feltétlenül függ össze azzal, hogy mennyire szokás leszervezett házasságokat létesíteni. Az inkább a vallási tébollyal függ össze.
3. Honnan veszed, hogy az ilyen házasságokban nincs megcsalás?
Kicsit örülök, hogy tönkrementnek érzed az életed, jócskán megérdemled. Már szimplán csak az ostobaságod miatt is.
Egy főre jutó GDP semmit nem mutat meg te értelmi fogyatékos! Ennyi erővel Egyenlítői Guinea gazdagabb volt 2008-as válság előtt, mint Magyarország?
Írország ennyi erővel a világ leggazdagabb országa?
Kezdem érteni, hogy miért csaltak meg. Süt belőled a gyűlölet és a butaság.
Egy kultúrának része a vallás is, és egy muszlim országban az iszlám különösen nagy mértékben kiterjed a kultúra és a társadalom (ezáltal a politika) nagyjára is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!