Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem működik az európai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem működik az európai modell? Miért van az, hogy mi választunk, kitapasztaljuk egymást, és minden klappol, előtte kiéljük magunkat, mással is kipróbáljuk mégis megcsalás, hazudozás, manipuláció és árulás a vége?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem értem. A világ túlsó felén meg egy emberrel feküdnek le egész életükben az emberek es jól elvannak, sikeresek a magánéletükben. Maláj muszlim munkatársam gyönyörű maláj feleségével 10 éve boldog kiegyensúlyozott házasságban.

Most lett vége a kapcsolatomnak, a menyasszonyom akit mindenkinél es mindennel jobban szerettem, mindent megtettem, megcsalt…

Elegem van mindenből és mindenkiből.

2023. júl. 16. 10:30
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
69%
Semmi koze ennek europahoz... Bar megertem hogy neked a feleseg vasarlos modell jobban bejon ha meg a feleseged se tudtad kielegiteni
2023. júl. 16. 10:34
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
nekem meg magyar vallástalan munkatársam gyönyörű magyar feleségével 10 éve boldog kiegyensúlyozott házasságban van.
2023. júl. 16. 10:35
 3/22 anonim ***** válasza:
94%
Ja igen, a muszlimok is pont a hűségről híresek…nehogy azt hidd, hogy amit te kívülről tökéletesnek látsz, az belül is az. Nem csak az európaiak ilyenek sajnos.
2023. júl. 16. 10:36
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Számomra nagyon jól működik az "európai modell" és a környezetemben is azt látom, hogy mindenki megtalálja a maga párját. Nyilván nem minden kapcsolat tart örökké és nyilván vannak rossz esetek, de a nagy általánosságot nézve, még mindig a szabadpárkeresés idézi elő a legtöbb boldog párkapcsolatot.

Ha az elrendezett házasságokra gondolsz az első bekezdésedben, akkor megnyugtatlak, az esetek többségében egyáltalán nem idilli a helyzet, csak sokszor ha szeretnének, sem tudnának elválni. Ha azt hiszed, hogy minden ilyen házasság boldog és problémamentes, akkor nagyon naiv vagy. (Pláne a muszlimoknál, ahol a nők nagyon sokszor nincsenek egyenlő félként kezelve.)

2023. júl. 16. 10:38
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
#3 csak a férfiak. nőként kábé kitagad a családod. ja és csak a férfi mondhatja ki a válást. tényleg van egy pár "lúzerbarát" szokásuk. amit persze a nő szív meg.
2023. júl. 16. 10:39
 6/22 anonim ***** válasza:
100%

A szerelem, meg főleg a kezdeti heves lángolás, az elmúlik. Ma meg sokan élnek a hollywoodi álom szerint, hogy "ha ő az igazi, akkor a rózsaszín köd kitart egy életen át, és ha megtetszik más, akkor a kapcsolatot le kell zárni, mert nem ő az igazi, mert az IGAZI igazi mellett rá se tudsz nézni másra hányás nélkül".

Az exed ilyen típus, akinek a kapcsolat eleje kell, a hormonvihar meg a köd az agyán, és egyik kapcsolatból függ ugrálni a másikba, amíg megteheti.

Te meg tedd túl magad az egészen, és örülj, hogy nincs még gyerek, csok, meg 50 milliós közös hitel.

2023. júl. 16. 10:47
 7/22 A kérdező kommentje:

Milyen elrendezett házasság meg feleség vásárlás ti értelmi fogyatékosok? Malajzia!!! Gazdagabb, mint Magyarország!!

Nem Mali vagy valamelyik szubszaharai ország!

Idióták

2023. júl. 16. 10:47
 8/22 anonim ***** válasza:
77%
Már értjük, miért hagyott el a menyasszonyod.
2023. júl. 16. 10:53
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Az elrendezett házasság és a kényszerházasság nem ugyanaz; az előbbire Malajziában is számtalan példa létezik, akárcsak a legtöbb ázsiai országban, de az utóbbi is gyakori, hiszen az iszlám többségű országokban kedvelt szokás.

Malajziában még mindig bevett gyakorlat a női nemi szervek megcsonkítása (női körülmetélés), és az általános megítélésüket is elsősorban az iszlám határozza meg, aminek a konzervatívabb része a domináns sok régióban.

Lehet, hogy a gazdasága jobb, de a kulturális és társadalmi normákban erős lemaradásai vannak Európához képest. Istenem, 2007-ben tiltották be a házasságon belüli nemi erőszakot, addig a férj büntetlenül erőszakolhatta meg a feleségét.

2023. júl. 16. 10:56
 10/22 A kérdező kommentje:

“Már értjük, miért hagyott el a menyasszonyod“

Tudtam hogy ez lesz a valasz, de le van szarva, tönkre ment az életem erre ti egetrengető baromságokat hordotok össze teljes meggyőződéssel!! Megérdemlitek mindannyian egymást. Lehet te a párod is össze-vissza csal. Ki tudja? Lehet éppen az exével csetelget hogy így szereti úgy szereti😆😆😆 ezek vagytok ti

2023. júl. 16. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!