Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most erre mit mondanátok? Odahívott a csaj egy randira aztán nem hogy nem is jött el a találkozási pontra de amikor felhívtam egy másik csávó beszélt ott a háttérben és ott röhögtek rajtam.
Persze utána visszahívtam és leordítottam a fejét elég rendesen. De nem értem mire volt ez jó.
Éjfél van.
11-kor egyszer csak rámír, hogy mizu, van-e kedvem talizni.
mondom igen. Szó nem volt róla, hogy más is jönne, de ezek amúgy szerintem vagy csak le akartak volna rázni amúgy is mert a csajnak bejött egy másik randi.
Vagy egy teszt volt, hogy hogy reagálok társas helyzetben.
De ilyen helyzetben meg is támadhatnak stb, nem ismertem sem a csajt sem a többit szóval nem mertem így odamenni.
Szóval ez így mi? Meg vannak kergülve az emberek? Oda kellett volna mennem? Biztos, hogy nem lett volna belőle köszönet ha odamegyek.
Mindegy, leordítottam a fejét, aztán írtam neki egy kedves üzenetet, hogy ne haragudjon, én úgy terveztem kettesben megyünk, találkoztam mással, szivecskék, rózsa minden h azért rosszul érezze magát és ennyi.
Nem ismertem a csajt.
És nem is igazán beszélgettem vele, teljesen random írt rám így 11-kor. Tudta jól, h nekem fél óra az út innen a belvárosba. Lehet írt közben másik srácnak is és az előbb reagált és ebbe futottam bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!