Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most erre mit mondanátok? Odahívott a csaj egy randira aztán nem hogy nem is jött el a találkozási pontra de amikor felhívtam egy másik csávó beszélt ott a háttérben és ott röhögtek rajtam.
Persze utána visszahívtam és leordítottam a fejét elég rendesen. De nem értem mire volt ez jó.
Éjfél van.
11-kor egyszer csak rámír, hogy mizu, van-e kedvem talizni.
mondom igen. Szó nem volt róla, hogy más is jönne, de ezek amúgy szerintem vagy csak le akartak volna rázni amúgy is mert a csajnak bejött egy másik randi.
Vagy egy teszt volt, hogy hogy reagálok társas helyzetben.
De ilyen helyzetben meg is támadhatnak stb, nem ismertem sem a csajt sem a többit szóval nem mertem így odamenni.
Szóval ez így mi? Meg vannak kergülve az emberek? Oda kellett volna mennem? Biztos, hogy nem lett volna belőle köszönet ha odamegyek.
Mindegy, leordítottam a fejét, aztán írtam neki egy kedves üzenetet, hogy ne haragudjon, én úgy terveztem kettesben megyünk, találkoztam mással, szivecskék, rózsa minden h azért rosszul érezze magát és ennyi.
Nem ismertem a csajt.
És nem is igazán beszélgettem vele, teljesen random írt rám így 11-kor. Tudta jól, h nekem fél óra az út innen a belvárosba. Lehet írt közben másik srácnak is és az előbb reagált és ebbe futottam bele?
Ha komolyan akarnék valamit egy férfitól nem hívnám el éjjel sehova,csak nappal és nem pár perc beszélgetés után. Ja és nem hívnám el,várnám hogy ő hívjon el. Max utalgatnék rá.
Röviden jót szórakozott... Felejtsd el!
"Nem tinder, fb, csoportból jelöltem, már vagy fél éve ismerős, 1 hete írtam rá h mi a helyzet, akkor is valamit írt, hogy egy barátjával megy vásárolni. na mondom akkor majd írj, ha egyedül vagy és ráérsz.
eltelt 3-4 nap, most írt. ez jött ki belőle."
Így is azt gondolom szórakozott. Randi 2 emberről szól...
Ha kutyat visz,akkor garantaltan nem tamad meg. Egy kutyaban van igszsagerzet es ha latja,h te nem tsmadtad meg oket,akkor biztos,h o megtamadja a tamadoid akkor is ha oket ismeri!!!! Kutyas gazdakent mondom.
A tali megbeszelesekor kerdezd meg maskor,h kettesben akar e talizni v lesz- e ott mas.
Whatsppon kerhetsz elo helyinformaciot,amirol latod,h epp hol van pontosan.
Ha Budapest belvarosaban pl egy szorakozohely elott lett volna a tali,abban nincssemmi veszelyes.
Budaesten az este 11 nem szait kulonc idopontnak igy nyaron meg a belvarosban vmi szorakozohely vagy etterem vagy kavezo elott. Mindig sok mas ember van ilyen helyen,nem tud megtamadni se kirabolni.
Ugyelj a biztonsagra,de azert hasznald ajozan eszed . Igenis meg tudsz beszelni talalkozot vkivel biztonsagos helyszinen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!