Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most erre mit mondanátok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most erre mit mondanátok? Odahívott a csaj egy randira aztán nem hogy nem is jött el a találkozási pontra de amikor felhívtam egy másik csávó beszélt ott a háttérben és ott röhögtek rajtam.

Figyelt kérdés

Persze utána visszahívtam és leordítottam a fejét elég rendesen. De nem értem mire volt ez jó.

Éjfél van.

11-kor egyszer csak rámír, hogy mizu, van-e kedvem talizni.

mondom igen. Szó nem volt róla, hogy más is jönne, de ezek amúgy szerintem vagy csak le akartak volna rázni amúgy is mert a csajnak bejött egy másik randi.

Vagy egy teszt volt, hogy hogy reagálok társas helyzetben.

De ilyen helyzetben meg is támadhatnak stb, nem ismertem sem a csajt sem a többit szóval nem mertem így odamenni.

Szóval ez így mi? Meg vannak kergülve az emberek? Oda kellett volna mennem? Biztos, hogy nem lett volna belőle köszönet ha odamegyek.

Mindegy, leordítottam a fejét, aztán írtam neki egy kedves üzenetet, hogy ne haragudjon, én úgy terveztem kettesben megyünk, találkoztam mással, szivecskék, rózsa minden h azért rosszul érezze magát és ennyi.

Nem ismertem a csajt.

És nem is igazán beszélgettem vele, teljesen random írt rám így 11-kor. Tudta jól, h nekem fél óra az út innen a belvárosba. Lehet írt közben másik srácnak is és az előbb reagált és ebbe futottam bele?

2023. júl. 14. 00:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha komolyan akarnék valamit egy férfitól nem hívnám el éjjel sehova,csak nappal és nem pár perc beszélgetés után. Ja és nem hívnám el,várnám hogy ő hívjon el. Max utalgatnék rá.

Röviden jót szórakozott... Felejtsd el!

2023. júl. 14. 00:50
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

"Nem tinder, fb, csoportból jelöltem, már vagy fél éve ismerős, 1 hete írtam rá h mi a helyzet, akkor is valamit írt, hogy egy barátjával megy vásárolni. na mondom akkor majd írj, ha egyedül vagy és ráérsz.

eltelt 3-4 nap, most írt. ez jött ki belőle."

Így is azt gondolom szórakozott. Randi 2 emberről szól...

2023. júl. 14. 00:53
 13/21 anonim ***** válasza:
93%
Elég balfasznak kell lenni ehhez. Örülj hogy nem raboltak ki.
2023. júl. 14. 00:54
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
hülyére vettek, jót röhögtek rajtad. ennyi.
2023. júl. 14. 00:54
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
még net sem nagyon volt amikor gyerek voltam egyszer felhívott valami niki. Kiderült oszt társam szórakozik velem. Vagyis oszt társaim. Ez a tipikus gúnyoljuk ki a szerencsétlen nyomorultat. Egyszer mindenki felnő fejben. Túléltem. Neked is sikerülni fog.
2023. júl. 14. 00:57
 16/21 anonim ***** válasza:
64%
Pfuu de pancser vagy.. tipik luzer. Xdd
2023. júl. 14. 01:01
 17/21 anonim ***** válasza:
64%
csitu van! Eleget kapott.
2023. júl. 14. 01:06
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Ha kutyat visz,akkor garantaltan nem tamad meg. Egy kutyaban van igszsagerzet es ha latja,h te nem tsmadtad meg oket,akkor biztos,h o megtamadja a tamadoid akkor is ha oket ismeri!!!! Kutyas gazdakent mondom.

A tali megbeszelesekor kerdezd meg maskor,h kettesben akar e talizni v lesz- e ott mas.

Whatsppon kerhetsz elo helyinformaciot,amirol latod,h epp hol van pontosan.

Ha Budapest belvarosaban pl egy szorakozohely elott lett volna a tali,abban nincssemmi veszelyes.

Budaesten az este 11 nem szait kulonc idopontnak igy nyaron meg a belvarosban vmi szorakozohely vagy etterem vagy kavezo elott. Mindig sok mas ember van ilyen helyen,nem tud megtamadni se kirabolni.

Ugyelj a biztonsagra,de azert hasznald ajozan eszed . Igenis meg tudsz beszelni talalkozot vkivel biztonsagos helyszinen.

2023. júl. 14. 06:20
 19/21 anonim ***** válasza:
26%
Csak elment inni a haverjaival, és tèged is el akart hìvni.
2023. júl. 14. 06:32
 20/21 anonim ***** válasza:
20%
Téged huztak volna le a penzel..
2023. júl. 14. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!