Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet bármit tenni, ha akarato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet bármit tenni, ha akaratom ellenére meg szeretné szülni a gyerekem, ráadásul kockézatosan?

Figyelt kérdés

Védekezés mellett esett teherbe.

Megbeszéltük a kapcsolat elején, hogy semmiképp nem akarunk gyereket, megesküdött, hogy elveteti, ha úgy adódik.

Most viszont nem hajlandó, először próbált rábeszélni, utána meg a szakítást is bevállalta simán, ha nem hatott, neki fontosabb, hogy megszülje.

Nem mellesleg krónikus beteg, fizikailag és mentálisan is. Ilyen esetben sem lehet tenni semmit?

2023. júl. 13. 17:03
1 2 3 4 5 6
 41/57 anonim ***** válasza:
97%
40-es de ha te soha az életben nem akarsz gyereket miért nem köteted el magad?
2023. júl. 13. 18:07
 42/57 anonim ***** válasza:
91%

"Kicsit" azért abszurd lenne elvárni, hogy ezek a férfiak akkor ne is szexeljenek."

Nőknek sokszor mondják, hogy nem kellene szexelni, csak ha kell a babuci is, meg aszpirin a térd közé - miért lenne abszurd, hogy csak akkor szexeljen a pasi, ha minimum elfogadja, hogy lehet belőle gyerek?

A biológiai különbségek miatt a nő mehet abortuszra, a férfinak az az utolsó mozzanat, aminél még dönthet, hogy bedugja-e vagy sem.

2023. júl. 13. 18:12
 43/57 A kérdező kommentje:

Pesszáriummal, spermicides kúppal védekeztünk, és a naptárt is nézte. Mégis besikerült. Pedig korrekt nőnek ismertem meg ebben a témában.

Én szerettem, tiszteltem mindig is, de ez nem azt jelenti, hogy szeretném, hogy megszülje a gyerekem. Amúgy sem szeretnék, de ilyen körülmények mellett pláne...

2023. júl. 13. 18:14
 44/57 anonim ***** válasza:
98%
Azért milyen remek, hogy itt hisztikéztek, de valahogy a felelősséget mindig a nő nyakába akarjátok varrni, és azzal járó összes kelemetlenséget és veszélyt is. Húzz gumit bz+!!!
2023. júl. 13. 18:16
 45/57 anonim ***** válasza:
0%
43-as,lehet nem is tőled van, akkor szoktak így kapaszkodni, ha a lovag már messze jár😂
2023. júl. 13. 18:21
 46/57 anonim ***** válasza:
32%
Lehet kérni DNS tesztet, az majd megmondja.
2023. júl. 13. 18:24
 47/57 A kérdező kommentje:
Mindenképp fogok kérni.
2023. júl. 13. 18:35
 48/57 anonim ***** válasza:
100%
43) párszázan már leírták, én is osztom: ha ekkora egzisztenciális válsagba kerülsz egy terhességtől, akkor talán ne kúppal meg pesszáriummal bohóckodjatok, hanem húzz egy gumit a kukidra és/vagy köttesd el magad. Tudod, ahelyett, hogy kényszeríteni akarnál egy nőt abortuszra.
2023. júl. 13. 18:39
 49/57 anonim ***** válasza:
100%

#41 Én nő vagyok, nekem elköttetni magam "kicsit" macerásabb és nagyobb hangvételű dolog, legalábbis úgy tudom. Mi óvszerrel védekezünk, minden együttlét után csekkoljuk, hogy minden rendben-e, egyikünk sem akar gyereket.

Itt nem a férfiakra akartam kitérni, legyen az illető férfi vagy nő, nem gondolnám jogosnak azzal dobálózni, hogy normális ember csak azzal szex-el, akivel nem gond a gyerek se. Normális ember tudja, hogy nem akar mindenki gyereket, attól még szexre lehet és van is igénye. A lényeg a megfelelő védekezés.

2023. júl. 13. 18:45
 50/57 anonim ***** válasza:
92%
Ha féfi lennék, simán elköttetném magam. Baromi alacsony kockázatú és bármikor visszafordítható. És/vagy nem sírnék a gumin, meg nem hisztiznék, hogy a nőkben nem lehet bízni 😭
2023. júl. 13. 18:52
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!