Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet bármit tenni, ha akaratom ellenére meg szeretné szülni a gyerekem, ráadásul kockézatosan?
Védekezés mellett esett teherbe.
Megbeszéltük a kapcsolat elején, hogy semmiképp nem akarunk gyereket, megesküdött, hogy elveteti, ha úgy adódik.
Most viszont nem hajlandó, először próbált rábeszélni, utána meg a szakítást is bevállalta simán, ha nem hatott, neki fontosabb, hogy megszülje.
Nem mellesleg krónikus beteg, fizikailag és mentálisan is. Ilyen esetben sem lehet tenni semmit?
31
Sokan a kihúzásos módszert is védekezésnek mondják
"Minden férfitársamnak erősen javaslom a gumi használatát."
Így van. Ha én nem akarok gyereket, akkor felőlem a férfi bármit mondhatna, védekeznék (amennyiben lenne férfi hormonális fogamzásgátló)
32
Még azt sem kell, csak figyelni a naptárt XD
Én nem értek hozzá azért kérdezem!
De az nem úgy van hogy ha a férfi nem ismeri el hogy övé a gyerek (mert nem házasok) akkor nem követelhetnek rajta gyerektartást?
Vagy utólag kötelezhetik DNS tesztre ha már megvan a gyerek?
31) hja, tudjuk, hogy a gyakorin csupa potenciális vallásalapító van, akik csodalatos módon védekezés mellett ejtették teherbe a nőt.
Én is 'védekezem' a férjemmel, kihúzza, kivéve ha naptárilag okénak tűnik a helyzet.. a különbség az, hogy mi nem hisztiznénk, ha besikerülne, nyilván benne van a pakliban.
23-mas vagyok, őszintén nem értem mi a francért kellett lepontozni.🤷🏻♀️
30-as te pedig ha elolvasnád, amit írtam, akkor látnád: "Ellenben természetesen, aki nem akar gyereket, az védekezzen, ha kell duplán is, de a minimum, hogy húzzon óvszert."
Egy pillanatig nem állítottam mást, pusztán a 22-esre szerettem volna reflektálni, mivel úgy írt, mintha minden férfi, aki normális, akarna gyereket, ami nem igaz. Ennyi, sehol nem állítottam, hogy nem kéne védekezni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!