Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet bármit tenni, ha akarato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet bármit tenni, ha akaratom ellenére meg szeretné szülni a gyerekem, ráadásul kockézatosan?

Figyelt kérdés

Védekezés mellett esett teherbe.

Megbeszéltük a kapcsolat elején, hogy semmiképp nem akarunk gyereket, megesküdött, hogy elveteti, ha úgy adódik.

Most viszont nem hajlandó, először próbált rábeszélni, utána meg a szakítást is bevállalta simán, ha nem hatott, neki fontosabb, hogy megszülje.

Nem mellesleg krónikus beteg, fizikailag és mentálisan is. Ilyen esetben sem lehet tenni semmit?

2023. júl. 13. 17:03
1 2 3 4 5 6
 31/57 anonim ***** válasza:
38%
29-es, azt írja a kérdező, hogy védekeztek!
2023. júl. 13. 17:47
 32/57 anonim ***** válasza:
96%

31

Sokan a kihúzásos módszert is védekezésnek mondják

33/57 anonim ***** válasza:
95%

"Minden férfitársamnak erősen javaslom a gumi használatát."

Így van. Ha én nem akarok gyereket, akkor felőlem a férfi bármit mondhatna, védekeznék (amennyiben lenne férfi hormonális fogamzásgátló)

34/57 anonim ***** válasza:
0%

32

Még azt sem kell, csak figyelni a naptárt XD

2023. júl. 13. 17:48
 35/57 anonim ***** válasza:
13%
#31: Az is lehet, hogy a nő azt hazudta, hogy fogamzásgátló tablettát szed.
2023. júl. 13. 17:49
 36/57 anonim ***** válasza:
0%

Én nem értek hozzá azért kérdezem!

De az nem úgy van hogy ha a férfi nem ismeri el hogy övé a gyerek (mert nem házasok) akkor nem követelhetnek rajta gyerektartást?

Vagy utólag kötelezhetik DNS tesztre ha már megvan a gyerek?

2023. júl. 13. 17:50
 37/57 anonim ***** válasza:
100%
Épp ezért ha férfi nem akar gyereket gumit visel, de legjobb ha nem szexel olyan növel akitöl soha semmilyen körülmények között nem akarna gyereket, vagy elköteteti magát a férfi és azzal fekszik le akivel akar.
2023. júl. 13. 17:51
 38/57 anonim ***** válasza:
88%
25) tudod, kiknek változik ennél is gyakrabban a véleménye? Pasiknak, akik berezelnek a közösen tervezett gyerektől és lelépnek a búsba. Olyankor tudod, miben merülnek ki az anya jogai és segítsége? A gyerektartásban, már ha sikerül behajtani. Kicsit nagyobb a rizikó egy nő számára, testi / lelki / anyagi / MINDEN értelemben. De nagyon sajnálom a férfiakat, akiket 'átejtettek'. Abban egyetértünk, hogy húzzatok gumit, ezt lehetőleg értesd meg a sok nyomival is, akik 'allergiásak', meg ne már, meg kényelmetlen, meg úgy nem az igazi... ez sem a nőkön szokott elhasalni.
2023. júl. 13. 17:53
 39/57 anonim ***** válasza:
28%

31) hja, tudjuk, hogy a gyakorin csupa potenciális vallásalapító van, akik csodalatos módon védekezés mellett ejtették teherbe a nőt.

Én is 'védekezem' a férjemmel, kihúzza, kivéve ha naptárilag okénak tűnik a helyzet.. a különbség az, hogy mi nem hisztiznénk, ha besikerülne, nyilván benne van a pakliban.

2023. júl. 13. 17:58
 40/57 anonim ***** válasza:
0%

23-mas vagyok, őszintén nem értem mi a francért kellett lepontozni.🤷🏻‍♀️

30-as te pedig ha elolvasnád, amit írtam, akkor látnád: "Ellenben természetesen, aki nem akar gyereket, az védekezzen, ha kell duplán is, de a minimum, hogy húzzon óvszert."

Egy pillanatig nem állítottam mást, pusztán a 22-esre szerettem volna reflektálni, mivel úgy írt, mintha minden férfi, aki normális, akarna gyereket, ami nem igaz. Ennyi, sehol nem állítottam, hogy nem kéne védekezni.

2023. júl. 13. 18:05
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!