Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk válaszát várom! És...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk válaszát várom! És lányok ti is írjatok azért életkort is! Miért zavar ez egyeseket?

Figyelt kérdés

Lány vagyok 17 éves és "rapper" legalább is próbálok úgy öltözni és azért ha van kedvem elmeek discoba is am hungarista feelingem is van kicsit és nem szeretem a rockot de ha van ami jó akk azt meghallgatom.

Ennek ellenére kaptam egy "oltást" h hát követhetném a divatot meg egyebek... azért sztem nem vok vékony h egy latex gatya jól álljon rajtam X centis magassarkúval... és ezt meg is mondtam ő meg azt mondta h hát én tudom...

Most ti gáznak tartjátok ha vki nem követi a divatot ?

2010. okt. 13. 19:07
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nézd én tényleg nem bántás miatt mondom, de: az nem baj, ha "rapper" vagy, ilyen fiatalon még nem. De később sehol sem fogsz tudni dolgozni abban az öltözetben, ezt jobb ha elhiszed nekem. Pl. van ilyen ismerősöm, akit mikor megláttak a teccsóban ("rapper" cuccban) úgy rúgták p.csán, hogy a lába sem érte a földet.
2010. okt. 14. 09:30
 12/14 A kérdező kommentje:
azért tom hol a határ (UTOLSÓNAK) h pl ha olyan helyre meek akk azért alkalmit veszek :):):):) am köszi mindenkinek és hát téll lehet van önértékelési problémám de ez van :S
2010. okt. 14. 18:15
 13/14 anonim válasza:

1.A rapp és a hip-hop a lehető legbénább stílus a világ egyetemben.

2.Ha nem szereted a rockot inkább menj orvoshoz, mint diszkóba.

3.Hungarista? Azon belül melyik irányzat?

4.A divatot csak azért találták ki, hogy növeljék a haszontalan és kényelmetlen, gyenge minőségű holmik eladását. Az igazi egyéniségeknek nincs szüksége divatra

2013. máj. 24. 17:51
 14/14 anonim válasza:

Tudom... Késői válasz.

De gondoltam elmondom a véleményem.

Na szóval...

Nem, nem tartom cikinek ha valaki bem követi a divatot. Sőt én is azt veszem fel ami tetszik... Van olyan ami illik a divatba de van ami már rég nem.

És igazából sosem szólt meg érte senki.

2018. júl. 30. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!