Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kell arra reagálni, amikor a másikat hibáztatják önmaguk helyett?
Figyelt kérdés
"Nem akartam tiszteletlen lenni de te kihoztad belőlem"
Szóval ő a bunkó es rámkeni az ő viselkedését.
a passziv agressziv embereknél milyen a jo kommunikáció?hogy igenis magába nézzen?
2023. júl. 12. 06:29
11/13 A kérdező kommentje:
En se megyek bele vele kapcsolatba ennél bőven jobb pasijaim szoktak lenni. Habár szex közben szerintem legalább nem beszélne:D
Arra nekem jo amiket irtam mászkàlni meg irogatni. Csak vmi emberi kommunikaciot akarok nem ezt.
2023. júl. 12. 08:14
12/13 anonim válasza:
Akkor ne vele kommunikálj! De ha ennél jobb nem akad csak beszélgetésre se, akkor kapcsolatra még ilyen se fog. Ideje lenne szembenézni a valósággal.
13/13 anonim válasza:
Azt nem fogod fel, hogy vele nem fogsz tudni emberien kommunikálni.
Ha csak mászkálni jó, akkor ennyi.
Ne várj tőle többet, mert nem fog megvàltozni, hanem keress mást, ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!