Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együtt maradnátok egy olyan férfival, akinek semmilye nincs?
Köszönöm a válaszokat!
Nem volt benne annyi spiritusz, hogy a cég jól menjen. Nem lesz többé cége, nem való neki, ez nyilvánvaló. A társa átvágta, tudta nélkül olyasmiket csinált, ami miatt a céget nagyon megbüntették, emiatt bukott mindent. A bevétel pedig ezeket nem fedezte közel sem.
40+-osak vagyunk. Nagyon kedves velem, jó a humora, szorgalmas, sok mindent megcsinál a ház körül, nagyon jófej, és bízom is benne, igaz, kell neki kicsit az irányítás sok esetben, mert túlzottan jóhiszemű. Kicsivel a minimálbér felett keres és igen, egy 22 éves, nem túl jó állapotban lévő autója van.
Nem a vagyoni helyzet legfőképp a mérvadó, de nyilván tényező, mert az élet sajnos ilyen. Fizetni kell mindenhol mindenért, nem mindegy, hogy vannak -e lehetőségeid egy esetleges baj esetén, pl baleset vagy munkahely elvesztése, nem mindegy, mennyit kell költeni egy autóra ahhoz, hogy elvigyen a munkahelyre, mert ha jön a számla, nem elég azt mondanom a másik félnek, hogy milyen felszínes, amiért küldi a csekket. Láttam sok olyat, hogy tudjam, milyen könnyű utcára kerülni. Gyerekem van, nem szeretném az ő biztonságát kockára tenni, ezért ezeken el kellett gondolkodjak. Mert hogy a párom azt mondja, majd jövőre, ha akkor is jól működik köztünk a dolog, összeházasodhatnánk. Viszont ugye ő semmit nem fog hozni úgymond a házasságba, de örökölhet majd utánam, én meg a gyerekeimet nem szeretném így megrövidíteni. Szóval lehet, hogy felszínes vagyok, én felelősségnek hívom.
Maradj vele, ha szereted és működik a kapcsolat, de a helyedben ragadzkodnék a külön kasszához, és nem mennék hozzá.
Ha neki így nem jó, akkor részéről ez érdekkapcsolat, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!