Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Együtt maradnátok egy olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együtt maradnátok egy olyan férfival, akinek semmilye nincs?

Figyelt kérdés
Néhány éve elbukott minden vagyonát a cége miatt, ami tönkre ment a járvány ideje alatt. Házát is. Van egy régi vacak kocsija meg egy nem jól fizető állása. Semmi más Ha boldogok lennétek vele, és ő ezt néhány hét múlva mesélné csak el, vele maradnátok? Esetleg terveznétek vele hosszú távra?
2023. júl. 12. 02:05
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem volt benne annyi spiritusz, hogy a cég jól menjen. Nem lesz többé cége, nem való neki, ez nyilvánvaló. A társa átvágta, tudta nélkül olyasmiket csinált, ami miatt a céget nagyon megbüntették, emiatt bukott mindent. A bevétel pedig ezeket nem fedezte közel sem.

40+-osak vagyunk. Nagyon kedves velem, jó a humora, szorgalmas, sok mindent megcsinál a ház körül, nagyon jófej, és bízom is benne, igaz, kell neki kicsit az irányítás sok esetben, mert túlzottan jóhiszemű. Kicsivel a minimálbér felett keres és igen, egy 22 éves, nem túl jó állapotban lévő autója van.

Nem a vagyoni helyzet legfőképp a mérvadó, de nyilván tényező, mert az élet sajnos ilyen. Fizetni kell mindenhol mindenért, nem mindegy, hogy vannak -e lehetőségeid egy esetleges baj esetén, pl baleset vagy munkahely elvesztése, nem mindegy, mennyit kell költeni egy autóra ahhoz, hogy elvigyen a munkahelyre, mert ha jön a számla, nem elég azt mondanom a másik félnek, hogy milyen felszínes, amiért küldi a csekket. Láttam sok olyat, hogy tudjam, milyen könnyű utcára kerülni. Gyerekem van, nem szeretném az ő biztonságát kockára tenni, ezért ezeken el kellett gondolkodjak. Mert hogy a párom azt mondja, majd jövőre, ha akkor is jól működik köztünk a dolog, összeházasodhatnánk. Viszont ugye ő semmit nem fog hozni úgymond a házasságba, de örökölhet majd utánam, én meg a gyerekeimet nem szeretném így megrövidíteni. Szóval lehet, hogy felszínes vagyok, én felelősségnek hívom.

2023. júl. 12. 08:36
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól mert valaki elindít egy vállalkozást, az attól még nem biztos, hogy virágzik. Hogy milyen vállalkozásról van szó másik problémát is felvet. Mondjuk ha fodrász vagy, vagy patareszelő, akkor egy kisebb táskában elférnek a sz@rjaid. Viszont, ha autószerelő vagy, az műhely nélkül kivitelezhetetlen, ha vállalkozásban agyalsz. A céged székhelyének mit adsz meg, ha nincs neveden ingatlan és esetleg szülők már nincsenek és albérletben nyomorogsz? Ilyen hülyeségeken bukik ki, a "jajj akinek először sikerült annak másodjára is fog...".
2023. júl. 12. 09:11
 13/17 anonim ***** válasza:
85%

Maradj vele, ha szereted és működik a kapcsolat, de a helyedben ragadzkodnék a külön kasszához, és nem mennék hozzá.

Ha neki így nem jó, akkor részéről ez érdekkapcsolat, sajnos.

2023. júl. 12. 09:49
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a külön kassza a megoldàs. Ne rontsa meg a dolgokat a pénz de ez a tiszta.
2023. júl. 12. 10:43
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Befogadtad és ott lakik nálad? Ismered a családját, barátait? Őszintén, én nem mennék hozzá. Azért, hogy haszonélvezete legyen a házon? Nekem egy férfi sem ér ennyit, ha ott a gyerek. Örüljön, hogy ott lakhat. Gyereked kamasz? Hogy áll hozzá? Férjed?
2023. júl. 12. 11:16
 16/17 A kérdező kommentje:
Szeretem és jó vele. Igen, nálam lakik. A fizetését odaadja, önként, nem kértem sosem, de szeretné, ha én osztanám be a pénzt. Gyerekemmel nagyon jóban vannak. Kamasz, igen. Elváltam amúgy néhány éve. Az exem nem vesz részt a gyerek életébe sajnos. A családját ismerem, a barátaival megszakadt a kapcsolat, amióta elköltözött. Bármit mondok vagy akarok, elfogadja, ezt tapasztaltam eddig.
2023. júl. 12. 14:07
 17/17 anonim válasza:
100%
Nalunk hasonlo a felallas, a (most mar) ferjemnek csak egy autoja es egy allasa van, cserebe nagy szive, a tenyeren hordoz, mindenben szamithatok ra. Nekem van lakasom, megtakaritasom, nem erdekelt hogy neki nincs, nem tole vartam ezeket. A rezsit, elelmiszert, utazasokat felezzuk, nincs gond. Nalunk mondjuk gyerek meg nem volt, azota lett kozos. En maig nem banom hogy ot valasztottam, jol elunk, szeretjuk egymast, sokat csavargunk minden fele, a gyerekunknek is remek apja. A te esetedben a mar meglevo gyerekeid miatt en nem mennek hozza, de attol meg elhettek egyutt boldogan, ha ugy erzed, tenyleg nem anyagi erdekbol van veled, hanem torodik veled, szeret. Szerintem egy szereto tars nagyon fontos az eletben, az anyagiakat meg kozosen meg lehet oldani. (A gyerekeid oroksegere azert vigyazz!) Sok boldogsagot nektek!
2023. júl. 12. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.