Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális ha tetszik az anyósom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha tetszik az anyósom?

Figyelt kérdés

24éves férfi vagyok.

A panelomtól kb 3-4utcára(5-600méterre)van egy kis bolt,ahol van egy kb 2hónapja melozó lány.

A csaj 21-2éves,ahogy megláttam őt természetesen elsőre kezdeményeztem is beszélgetést vele.

Tök normális a csaj,semmi nyomulás részemről, csak viccelődtünk egymással később adott ingyen cukorkát is ennyi volt.

Mivel szinte minden nap lejárok oda,így kb 1hónap alatt fell is vittem a lakásomra őt.

Azóta már megmegismertem ugye csajt,ebből adódoan ő is később haza vitt engem.De nem bemutató célból!

Ott találkoztam az édesanyával és a családjával.

Llényeg,hogy az anyuka olyan 38-40es korosztály,de kb olyan 20-25nek néz ki minden túlzás nélkül.

Vastag szállú nagyon dús fekete haj,ami bizony kibontva bőven a segge alá le is ér.

Nagy fekete szemek és pici szinte kerek arca van.

170cm magas körüli nagyjából olyan 60kiló lehet (Teljesen arányos test!)

Pici vastag száj,olyan inkább telt formás

Pici orr,keskeny derék hatalmas formás csipővel

Minedezek mellé annyira kerek és annyira tökéletesen feszes még is szinte már már puha popó,mint ha csak rajzolták volna őt!

Csupa stilus,az a igazán karakteres nő aki mindenhogyan IS megtudna fogni egy férfit!

2nagykorú és egy asszem 12vagy13éves lánya van,de mindegyik elbujhat minden téren melette/mögötte!

Tudom nagyon gáz,nem is igazán tenném meg ezt a kiscsajjal!De,vicc félre, iszonyatosan megcsinálnám az anyukát!

Olyan mintha szerelmes lennék belé.Tudom nem épp egéséges ez,de azt is tudom,hogy attól még nem az anyósom mert ismerkedtem 1-1,5hónapot a lányával.

Szóval mit lehet tenni egy férfinak ebben a helyzetben?

2023. júl. 11. 09:55
1 2 3 4 5
 21/48 anonim ***** válasza:
82%
Fáj a hasonlat? Sajnálom, szívből...ja, nem. A putrisok is ész nélkül dugnak.
2023. júl. 11. 11:59
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként :kötözködni. Szivi.
2023. júl. 11. 12:00
 23/48 anonim ***** válasza:
86%
Ferde hajlama meg nem nekem van. Nem én álmodozom arról, hogy végigbaszom az adott család nőnemű tagjait.
2023. júl. 11. 12:03
 24/48 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Etikailag helytelen, elítélendő.
2023. júl. 11. 12:10
 25/48 A kérdező kommentje:

25-ös :D Tudod mi még csak igazán az eltélendő dolog?

Hogy az apád nem ment azon az éjszakán anno inkább kirándulni egyet magának te nyomi :D ennyire elbaszott embert hozott a világba mint te vagy ott a mebilod/géped mögött !

Lehet ferde a hajlamom,sőt :D de a helyedbe elgonkodnék,tényleg ennyire fusztrált lehet valaki pár szóbol?

Milyen lehet a magánéleted?

Láttál te életeben egyáltalán női nemiszervet?

Ha nem (eléggé gyanús vagy nekem) keres fell egyet mihamarabb kedves barátom! :)

2023. júl. 11. 12:21
 26/48 anonim ***** válasza:
100%
Minden nap látok női nemi szervet. A sajátomat+a munkahelyen. Na?
2023. júl. 11. 12:23
 27/48 A kérdező kommentje:

"A putrisok is ész nélkül dugnak."

Őszintén tedd fel magadnak a kérdést!(most ez szivből ajánlom)Szerinted van még a világba olyan elbaszott palánta mint te?

Vagy szerinted mindenki 40éves szüzen fog meghalni,ez esetben mint te magad? Ne fájjon a hasonlat? Ha még is,sajnálom, szívből...ja, nem!

2023. júl. 11. 12:27
 28/48 anonim ***** válasza:
100%
Ismerek egy fickót aki konkrétan összejött az anyóssal! Elhagyta a feleségét,kisfiát! El lehet képzelni micsoda botrány lett belőle! Nem szeretnék a helyükbe lenni,el lehet képzelni milyen lelki válságon mentek keresztül! Nem putri lakók! Azért senki ne felejtse el hol a helye,mit lehet és mit nem!! Te tényleg komolyan veszed a barátnődet? Ha igen akkor verd ki a fejedből ezt a marhaságot,nehogy más verje ki a fejedből tudod hogyan! Nyudodj le és ne csinálj marhaságot! Evitt a barátnőd bemutatni a családjának akkor ő téged tényleg szeret! Te meg azzal hálálod meg,hogy az anyjával akarsz kikezdeni! Ennyire gátlástalan bunkó nem lehetsz!
2023. júl. 11. 12:29
 29/48 A kérdező kommentje:
Igy már mindent értek!Keress egy férfit mihamarbb magadnak,és szakadj le lehetőleg a "gyik"ról is.Hidd el jó tanács,hiszen rád férne!
2023. júl. 11. 12:29
 30/48 A kérdező kommentje:
29-es nem a barátnőm csak együtt vagyunk olyan célból, mint ez ugye fentebb is emlitve lett.De nem jönné össze vele.Csak tetszik nekem ennyi. Egyébként végre egy normális élőlény! :) Ment a zöld kész.
2023. júl. 11. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!