Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Saját autóval nem rendelkező, 25 év feletti nők! Járnátok egy olyan férfival, akinek hozzátok hasonlóan szintén nincs autója?
"Én úgy nőttem fel, hogy mindig volt autónk, már mielőtt megszülettem, ezért nekem most is ez a megszokott, alap és számomra ez hozzátartozik egy férfihez. Nekem a férfiasság fokmérője az is, hogy egy férfi jól vezet."
Nekünk is mindig volt autónk, de hogy ez a férfiassággal hogy köthető össze, azt nem értem.
11 Kívánod incelke?
Vigyázz, mert visszaüt.
Mindazonáltal az én szememben nem tud tökéletes lenni egy férfi, aki nem vezet, és ezt elsők között szoktam megtudni, hogy ne is pocsékoljuk egymás idejét. 🤗
13
Detto
Egyszerűen taszitó, ha nekem.kell a férfit furikázni...
15
Ha neki nincs jogsija, autója, akkor bizony ÉN furikázom! Rohadt illuziorombolo, hogy mindenhova csak az éb autommal mehetünk, mert neki nincs..
Akkor furikázod, ha olyan helyre viszed, ahova amúgy nem mennél.
És ha tud vezetni, de nincs kocsija? Az is gáz, ha az Auchannál látják, hogy minden héten ugyanazzal a kocsival mentek, de más-más vezet?
17
Engem nem érdekel, hogy ki mit lát! Az érdekel, hogy én mit látok! Egy férfiatlan gyereket.
P.S. Ha van jogsija, miért nincs autója??? Ha anyagi okokból (mert mást nem nagyon tudok elképzelni) akkor meg azért taszito az illető! Számomra a csóróság is elég kiábrandito.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!