Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Esetleg tudnátok tanácsot adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Esetleg tudnátok tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Észre vettem ,hogy bármikor amikor komoly kapcsolatba kezdek valamiért szorongás,félelem,pánik kap el. Eddig 2komoly kapcsolatom volt és mindkettőnél elő jött 😞 szeretem és nem szerettném el veszíteni,de minden hónapban van egy bizonyos idő amikor rám tör ez az egész. Lehet pszihésen van ? Érzelmi válságot mondott a doki.
2023. júl. 7. 00:29
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Amiben szorong az ember az nem komoly kaocsolat.
2023. júl. 7. 00:31
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kötődési zavar. Sajnos én is ettől szenvedek, pedig jártam pszichológusnál is. Kora gyerekkori élmények okozzák.
2023. júl. 7. 00:40
 3/6 anonim ***** válasza:
A sématerápia segíthet.
2023. júl. 7. 00:43
 4/6 A kérdező kommentje:
És sikerült valahogy le győzni?
2023. júl. 8. 09:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Kötődési problémát teljesen átírni nagyon nehéz, de egyrészt sokat javult, másrézst ha tudatosul, akkor lehet rajta dolgozni. Én pl. nagyon elszúrtam, eltaszítottam magamtól életem szerelmét, de szerencsére kaptam lehetőséget a sorstól helyrehozni és most már sokkal tudatosabban viszonyulok hozzá, ha elő is a szorongás, már tudok rajta dolgozni.
2023. júl. 8. 09:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Én is elveszítettem életem szerelmét emiatt és lett új családja. Viszont mostani kapcsolatomban is ez a helyzet és nem tudom hogyan kezeljem..
2023. júl. 8. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!