Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tudnatok nekem tanacsot adni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudnatok nekem tanacsot adni masztizasban?

Figyelt kérdés

Kicsi koromban vettem eszre eloszor, hogy ha osszeszoritom a combomat akkor bizsergest erzek. Ha hasra fekudtem erosebb volt az erzes, ezert mindig igy kenyeztettem magam. Viszont meg soha nem elveztem el. Allitolag hason nem is nagyon lehet, viszont mar annyira berogzult... Probaltam haton, de valahogy nem akar osszejonni az orgazmus, pedig nagyon akarom. Kicsit erosebb az erzes, de nincs meg az orgazmus. Enelkul pedig olyan szerencsetlennek erzem magam. Felek, hogy sosem leszek ra kepes, es ez ketsegbeejt. :( Tudnatok valahogy segiteni, valamit tanacsolni? Bocsi, hogy nincs ekezet, mobilrol irok.

L

2013. febr. 4. 16:59
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Ujjaiddal?
2013. febr. 4. 17:00
 2/27 A kérdező kommentje:
Az ujjaimmal dorzsolom a csiklomat. De van, hogy semmit nem erzek. Nem tudom mit kellene mashogy csinalnom. Hason azert volt jo, mert ra tudtam nehezedni az ujjaimra, az erze is erosebb lett, de egy ido utan abbamaradt, kifulladtam.
2013. febr. 4. 17:03
 3/27 anonim válasza:
100%

hat ohmm.. nyalazd be az ujjaidat es ne egy ujjal csinald hanem legalabb 2vel dorzsold..es tedd szet a labad jol,ugy sokkal konyebben hozzafersz a csiklodhoz.

ha igy sem jo,vagy hatasos gondolj olyan dolgokra,amik izgatnak.

en pl regebben,amikor baratom nem volt velem es igy nem tudott kielegiteni minig arragondoltam,hogy kinyal es o juttatott el a csucsra.

gondolj te is hasonlokra(persze ne az en baratomra: D), sikerulni fog nyugi!: )

2013. febr. 4. 17:11
 4/27 anonim ***** válasza:
Kérj meg rá egy fiút, h kinyaljon. Jobb mint egy sima maszti.
2013. febr. 4. 17:11
 5/27 A kérdező kommentje:
Kezkremmel probaltam, ket ujjal, es szettettem a labamat. Videora probaltam. Az nem jott be. Fantazialas meg valahogy nem megy, mert folyton arra koncentralok, hogy miutan megtalaltam a csiklomat rajta maradjak. Meg figyelem nagyon, hogy lesz-e erosebb az erzes.
2013. febr. 4. 17:16
 6/27 anonim válasza:
szívj el egy jointot és hiddel sokkal könyebb lesz minden ... egyszerően ne csak dörzsöld am hanem ujjazd is magad..
2013. febr. 4. 17:31
 7/27 anonim válasza:
dugj fel vmit magadnak :)
2013. febr. 4. 17:32
 8/27 anonim válasza:
igen igen dugj fel magadnak valami az biztos hatni fog és csináld sokszor közben dörzsöld a csiklod..
2013. febr. 4. 17:38
 9/27 A kérdező kommentje:
Meg szuz vagyok, es nem szeretnem huvelyi uton kenyeztetni magam. Seseedeszkozzel, se az ujjammal.
2013. febr. 4. 17:49
 10/27 A kérdező kommentje:
Egyebkent nagyon koszi mindenkinek, hogy ram pocsekolja a szabadidejet. :) Tudnatok meg vmi modszert csiklora?
2013. febr. 4. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!