Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, Nők! Ti mit éreztek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, Nők! Ti mit éreztek olyankor, ha az exetek egy nálatok csúnyább nővel/férfival jön össze?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy a szépség szubjektív dolog, de azért a közízlés valamilyen szinten hasonló. Tehát ha valakit ti 10/5-ösnek gondoltok, akkor nagy valószínűséggel a többség sem fogja 10/9-nek mondani :D

Körülbelül ilyen szituációra gondolok, hogy pl. ti 10/7-esek vagytok, az exetek új párja pedig max egy 10/4-es pl.

2023. júl. 6. 15:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Bosszankodok magamban, hogy ezek szerint az én külsőmet cseppet sem értékelte, ha dagadt Jolánka is éppúgy megfelel neki.

1 olyan pasim volt, aki utánam szinte csak bombanőkkel jött össze (én azért nem tartom magam annak), na az meg jól esett azért az egómnak. :D Ebből gondoltam, hogy ő azért egy válogatós pasi, és hát belefértem neki. :)

2023. júl. 6. 19:57
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

11, igen? Nekem pl ebből pont az jönne le, hogy nem voltál elég jó.

Hiszen exről van szó, ez azt bizonyítja, hogy veled nem ment!

2023. júl. 6. 21:41
 13/22 anonim ***** válasza:
37%
Kiröhögném, hogy ez jutott nekik. Káröröm a legjobb szó arra, amit éreznék. Én mások szerint nagyon szép vagyok (szerintem is), úgyhogy egyértelműen nehéz lenne a következő partnerének ezt a szintet megütni, amilyenen jelenleg vagyok, ha meg mégis sikerülne, akkor elismerném a szépségét.
2023. júl. 6. 21:54
 14/22 anonim ***** válasza:

Szó mi szó, a bombanőkkel se ment neki utánam, szóval...

Én inkább úgy fordítom, hogy külsőre én is megütöttem azt a szintet, amit mondjuk ő elvár, az más kérdés, hogy egyéb fronton nem voltunk kompatibilisek. (De a többiekkel se volt akkor ezek szerint, szóval talán nem csak én vagyok a szar.)

2023. júl. 6. 21:57
 15/22 anonim ***** válasza:
Semmit. Elég kevés ember viseli őt el, most azt találta.
2023. júl. 7. 08:10
 16/22 anonim ***** válasza:

#13 😂😂😂🤣🤣🤣

Sok erőt és kitartást kívánok a szerencsés választottadnak

2023. júl. 7. 09:18
 17/22 A kérdező kommentje:

Igazából azért tettem fel a kérdést, mert velem ez történt.

Az exem új párja sajnos nem egy szépség és mind a családja, mind a baráti köre, kollégái is elég felszínesek és mindenük a kinézet (meg a pénz, de ezt hagyjuk...) és sajnálom szegényt, hogy a családja és barátai kifogják kezdeni emiatt :/ szánakozni és sajnálkozni fognak a háta mögött.

8 hónapja, hogy nem vagyunk együtt, de már kaptam üzenetet az exem anyjától, hogy nálam jobb párja már sosem lesz a gyerekének és hogy nagyon el van szomorodva :(

2023. júl. 7. 09:34
 18/22 anonim ***** válasza:

"Tudom, hogy a szépség szubjektív dolog"

A jelek alapján: nem tudod.

"azért a közízlés valamilyen szinten hasonló."

Nincs olyan, hogy közízlés.

"Tehát ha valakit ti 10/5-ösnek gondoltok, akkor nagy valószínűséggel a többség sem fogja 10/9-nek mondani"

Na, ebből látszik, hogy tényleg nem tudod, hogy a szépség szubjektív.

Ki mondja 10/5-ösnek? És ki 10/9-esnek?

Eleve orbitális nagy baromságnak tartom ezt a pontozósdit. De egyébként a lényeg az, hogy ha egy kapcsolatom véget ér, baromira nem azzal leszek elfoglalva, hogy az új jelöltje milyen. Nekem attól sem jobb, sem rosszabb nem lesz, és őszintén: nem is érdekel. Ráadásul tucatnyi más, fontosabb szempont is van egy kapcsolatban, mint hogy (szerintem) ki hogy néz ki.

2023. júl. 7. 09:49
 19/22 A kérdező kommentje:

18: [link]

Van olyan, hogy közízlés.

pl. szerinted Palvin Barbi a férfiak minimum 80%-nak nem jön be? ;)

2023. júl. 7. 10:40
 20/22 A kérdező kommentje:

sokan írtátok, hogy nem értitek ezt a pontozósdit.

Ez úgy működik, hogy minél inkább megfelelsz az adott kor és társadalom szépségideáljának, annál magasabb pontot kapsz.

pl. férfiak esetén Henry Cavill vagy Chris Hemsworth testesíti meg a nyugati férfi ideálját. 10-15 évvel ezelőtt pedig Hugh Jackman vagy Brad Pitt volt az ideális férfi a nők számára. (legalábbis külsőre)

A fenti emberekre mind jellemző, hogy magasak, izmosak, borostásak/szakállasak. Az arcuk szögletes, markáns állkapocscsonttal rendelkeznek.

A nők nagyon nagy része nem mondaná a fenti fickókra azt, hogy csúnyák, rondák, férfiatlanok. Nem jönnek be mindenkinek, de nagyrészüknek igen. Tehát a közízlést megtestesítik. Simán 10/9-es, 10/10-es fickók.

Henry Cavill:

[link]

[link]

Chris Hemsworth:

[link]

[link]

(fiatalabb) Hugh Jackmann:

[link]

[link]

2023. júl. 7. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!