Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy egészséges embernek van ilyen gondolata?
Kényszerbetegségben szenvedek (OCD)
Az előző páromnál ha exes témán vesztünk össze. Például az ő exén veszekedtünk, utána azt gondoltam, hogy biztos neki az jár a fejében, hogy az utolsó veszekedés az exéhez volt köthető:DD,
ezért rá pár napra egy teljesen kitalált hülyeségen direkt össze vesztem vele...
Tudom, hogy ez beteges, nem vagyok normális. Nagyjából azóta kezeltem az OCD-t. Viszont így utólag belegondolva érdekel, hogy másnak volt már ilyen gondolata? :D tudom fura meg minden, köszönöm a válaszokat, igen ez beteges...:D
Szóval ha jól értem az exeddel az exén vesztetek össze.
Jó, hogy azóta túl vagy rajta.
Most már tudod, hogy az a fontos, hogy ti jól kijöjjetek egymással. Az exek a múltéi.
Szerencsére soha nem volt ilyen problémám, és kívánom, hogy neked se legyen többet.
Nincs. Pont ezért mentálisan egészséges.
Puszi: 18/N
Tehát csak azért vesztél össze vele valami random dolgon, hogy ne mondhassa el, hogy az utolsó amin összevesztetek az az exe volt?
Hátőőőő nem, ez nem normális:D Emberek általában azért vesznek össze valakivel, mert nézeteltérésük van, nem pedi g azért, hogy egy táblázatban ne ez legyen a legutolsó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!