Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van ilyen sok korkülönbs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ilyen sok korkülönbséges kérdés?

Figyelt kérdés
Napi szinten több. Nem hinném, hogy ugyanaz írja ki őket, elég randomnak tűnnek és más a stílusuk, mások a korok. Első körben ilyen 8-10-15 évekről, hogy a 18-30 éves nő nem tudja összejöjjön-e ennyivel idősebbel, aki tetszik neki, aztán a másik kategória amikor ilyen 20-30 év korkülönbséges kérdések is befigyelnek. Meg még vannak azok a kérdések, amikor a nő az idősebb, de az a ritkább.
2023. jún. 27. 17:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
82%

"Társadalmilag még nem elfogadott a nagy korkülönbség,"

Nem még, hanem már. Már nem vagyunk rászorulva egy vén pénzes zsákra, az itt jelenlevő, fiatal nuniért síó bácsik meg csórok is ráadásul.

2023. jún. 27. 18:27
 12/24 anonim ***** válasza:
52%

"a fiatal srácok normálisabb"

Ezt a fesztivál buzzi, bohóc ruhába öltözött, viselkedészavaros, céltalan, insta, tik tok alja platformokra élvező lükékre érted?

Mert a nagy része ezen a szinten van.

2023. jún. 27. 18:34
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem csak ezekre gondolok, hogy a felek 20 és 40, vagy 20 és 50 évesek, hanem ilyen 20 és 28 vagy 20 és 34 (kb), ilyenekből is sok van. Hogy a csaj nem biztos a dolgában, pedig amúgy bejön neki a másik és nem a pénze miatt.
2023. jún. 27. 18:38
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Jó páran megválaszolták kérdező.

Melyik részét nem érted?

2023. jún. 27. 18:41
 15/24 anonim ***** válasza:
0%
Egyre szegényebbek az emberek, sok nő kezd el erősebb gyomorral felvértezve idősebb ám anyagilag stabil férfiakban gondolkodni.
2023. jún. 27. 18:43
 16/24 anonim ***** válasza:
23%

36 vagyok, egyre több 17-23 körüli csaj van rám kattanva.

Viszont azt tudni kell, hogy lelkileg rendben vagyok, szóbeli, öltözködésbeli, viselkedestani, illetve a nő gondolkodását és érzelmi világát megértve a minőséget, igényességet képviselem.

Én az tapasztaltam, hogy van a csaj részéről kifelé mutogatás az idősebb férfival, de sok olyan van, akinek fontos az olyasfajta hozzáállás a férfi részéről, ami felizgatja, érezhető, hogy nőies, vonzó, kívánatos stb.

2023. jún. 27. 18:49
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

"Mindig kell valami kedvenc téma. Most ez a divat."

ez örök téma. az emberek nagy részét vagy szorongással, vagy féltékenységgel töltik el a nagy korkülönbséges kapcsolatok.

2023. jún. 27. 18:51
 18/24 A kérdező kommentje:
13. Én arra gondolok sokan jönnek ide kérdezni, akik valamiben nem biztosak. Akik hasonló korúval ismerkednek, azok ebben a (kor) témában általában biztosak szoktak lenni, ezért nem kérdezi meg senki, hogyha 25 évesen 25 évessel ismerkedek, az normális-e vagy abból lehet-e valami. De aki bizonytalan, az ide jön kérdezni, pl. hogy 10 évvel működhet-e egy kapcsolat, mert még nem volt ilyenben része vagy mások bogarat ültettek a fülébe, hogy nem, vagy hasonló.
2023. jún. 27. 18:57
 19/24 anonim ***** válasza:
Ez egy szokatlan felállás, és emiatt az emberek szorongást éreznek, hogy elítélhetik őket az ismerőseik. Kíváncsiak mások véleményére, hogy felkészülhessenek a beszólásokra, hogy ne érje őket hirtelen kellemetlenség.
2023. jún. 27. 19:09
 20/24 anonim ***** válasza:
71%
A kedvenceimet (18-66) mindig törlik, pedig olyan jokat szoktam rájuk irni :D
2023. jún. 27. 19:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!