Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Véleményre illetve tanácsra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményre illetve tanácsra lenne szükségem:/ ?

Figyelt kérdés
Úgy kezdődött az egész story, hogy rám írt egy srác aki eleinte nagyon kedvesnek és intelligensnek tűnt. Viszont ahogyan többet beszélgettük annyit vettem észre az üzeneteiből, hogy ő lehet hogy csak a szexre megy? Gyorsan kivertem ezt a fejemből, mivel nem mertem beismerni az igazságot. Rákérdeztem nála, hogy ő mégis mit szeretne velem és ezzel az egésszel, tán kapcsolatot, vagy csak egy gyorsmenetet? A válasz az utóbbira esett a gyorsmenetekre (alkalmi találkozónak nevezte), igen ő többre gondolt. Én nagyon könnyen beleszerettem ebbe a fiúba ez idő alatt, így hát mondtam, hogy benne vagyok az alkalmi találkozókban (gondolom majd belém szeret és megváltozik a véleménye). Péntekre beszéltük meg a “találkát”, viszont én nagyon kihasználva érzem magam ez miatt. Igen ám állhatnék hozzá úgy is, hogy egy kis szórakozás, de valahogy érzem, hogy ez nekem lelkileg nagyon fájni fog. A másik oldalról pedig annyira tetszik, hogy bármit megtennék érte. Esetleg volt valaki ilyen helyzetben? Aki még nem az ő véleményére is nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit kéne tennem.
2023. jún. 26. 18:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#7:

A 4-es még véletlenül sem említette a vallást, akkor miért gondolod oda?

2023. jún. 26. 19:29
 12/16 anonim ***** válasza:
11, Mert a bigottságon és a prüdérián kívül nem tudok nagyon más okot erre.
2023. jún. 26. 19:33
 13/16 A kérdező kommentje:
Fúú, köszönöm mindenkinek a gyors választ! :)
2023. jún. 26. 19:35
 14/16 A kérdező kommentje:
Annyit még elfelejtettem hozzátenni, hogy a srác jövő héten megy ki külföldre (élni), így ez az oka amiért nem akar kapcsolatot. Fél évente járna haza ez az én vigasztalásom, legalább nem keresném mindenhol, hogy hátha összefutunk.
2023. jún. 26. 19:38
 15/16 A kérdező kommentje:
Na inkább a józan eszemre hallgattam és lemondtam az egészet! :)
2023. jún. 28. 21:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Én rendesen büszke vagyok rád így ismeretlenül is.
2023. jún. 29. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!