Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit költesz közös programo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit költesz közös programokra havonta?

Figyelt kérdés
Havi szinten mennyit költesz étteremre/kirándulásra/közös programokra? Amiatt kérdezem mert szerintem kicsit sok a program nálunk, ami nem gond mert belefér és jól is esik, csak kiváncsi vagyok hogy másnál hogy mennek ezek a dolgok.
2023. jún. 25. 21:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
70%
20-as, lehet, hogy az elsö randiknál sose jut tovább, azért fizet mindig a pasi, mert mindig újabb jön.
2023. jún. 26. 15:19
 22/26 anonim ***** válasza:

21

Ilyen hozzáállással elég valószínű. :D

2023. jún. 26. 16:50
 23/26 anonim ***** válasza:
47%

21

Valóigaz! Általában egy randi utan el tudom dönteni, hogy akarok e folytatást! Ha nem, azt korrektül megmondom! Sajnos gyakran megesik, hogy el kell utasitanom a tovabbi randimeghivásokat, mert az.illető nem felel meg az elvárásaimnak

2023. jún. 26. 22:37
 24/26 anonim ***** válasza:
Vagy te az övéinek. :D
2023. jún. 26. 23:02
 25/26 anonim ***** válasza:
47%

24

?

Te hamar el lennél utasitva! A szövegertés hiánya instant kuka!

"Sajnos gyakran megesik, hogy el kell utasitanom a tovabbi randimeghivásokat, mert az.illető nem felel meg az elvárásaimnak"

Próbáld meg szépen ertelmezni, és akkor rajössz, hogy baromságot irtál

2023. jún. 27. 06:49
 26/26 anonim ***** válasza:

25

Értettem, amit írtál, csak megkérdőjeleztem az igazságtartalmát. Tanulj meg olvasni.

2023. jún. 27. 06:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!