Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit költesz közös programokra havonta?
Figyelt kérdés
Havi szinten mennyit költesz étteremre/kirándulásra/közös programokra? Amiatt kérdezem mert szerintem kicsit sok a program nálunk, ami nem gond mert belefér és jól is esik, csak kiváncsi vagyok hogy másnál hogy mennek ezek a dolgok.2023. jún. 25. 21:33
11/26 anonim válasza:
Erdekes, ha meg megkerdezi egy no hogy a pasija nem kolt ra szivesen 1-5e huf se havonta akkor megy az aranyasozas :D meg hogy mekkora egy prosti, hogy neki venni kell egy italt is. itt meg mindenki 50-100ezreket kolt havonta programra😅😂
12/26 anonim válasza:
Mondjuk a kérdés abból a szempontból nehezen értelmezhető, hogy sok pár közös kasszán van. Úgy meg nincs nagoyn értelme annak, hogy ki költ rá, mert mindketten költik egyszerre.
13/26 anonim válasza:
11
Mert miért kellene a pár egyik felének a másikra költeni? Esetleg közösen...
14/26 anonim válasza:
13 pl lásd 9es válaszát, aki minden hülyeségre is költ, de közös programra derogál Neki.
15/26 anonim válasza:
De utálom ezt a hozzáállást, hogy lakás legyen meg és addig ne érezd jól magad, tegyél félre mindent😂 Hát figyu én budapesti vagyok, albérlet mindig lesz, igen, gyerekkel is van itt kiadó albérlet, fehér vagyok úgyhogy a bőrszínem sem probléma, ráadásul ha tényleg saját lakást akarok venni a mai világban, akkor a szüleimmel kell élnem 40 éves koromig és tényleg minden pénzt félretenni. Kösz nem. Inkább megyünk közös programokra és élünk albiban. Olyan 20-30 ezret szoktunk költeni.
16/26 anonim válasza:
14
A közös program nem egyenlő azzal, hogy fizetem a párom részét. Miért tenné ezt bárki, aki nem egy munkanélkülivel jár?
17/26 anonim válasza:
14
Nem derogál, csak nem érzem magamat nőnek, ha nekem barhol fizetnem kell...
19/26 anonim válasza:
18
Nem vagyok! Fizetem a lakasomat, az autómat, a bevasarlasaimat! Mindent! Ha viszint valaki ELHÍV randira, ő fizet! ÖNSZÁNTÁBÓL! mert senki fejéhez nem tartok fegyvert. Nem kötekező
20/26 anonim válasza:
19
Jaj, hagyjuk már a hülyeséget...
Az első randira még "elhívnak", de egy párkapcsolatban elég szánalmas, ha nem közösen beszélitek meg a programokat, hanem mindig a pasinak kell kitalálnia, hogy mi legyen. Tök ciki, ha egy nő ennyire passzív szobanövény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!