Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a vélemenyed az udvarlásról?
Figyelt kérdés
Úgy ámblok, mi a benyomásod a dologról? Szereted, nem szereted?2010. okt. 12. 19:06
2/7 anonim válasza:
Én szeretem, de csak ha spontán a pasi nem begyakorolt a szövege.
3/7 anonim válasza:
Szeretem, ha tudják hol a határ és felfogják, elfogadják azt ha "nem" a válasz. Nekem nélkülözhetetlen a kapcsolat előtt amúgy, nem úgy mint sok mai fiatalnak.
4/7 anonim válasza:
Én szeretném, de manapság a pasik mer nem azok az udvarlós fajták
5/7 anonim válasza:
Az udvarlás szívás. Legalábbis számomra, egy nőnek sem jött be :(
6/7 anonim válasza:
Nekem tetszene,ha valaki udvarolna nekem.Sajnos nem volt még ilyenben részem,a mai fiúk olyan ... inkább hagyjuk.Szóval én örülnék neki.Természetesen tartsa tiszteletben,ha a válaszom nem,illetve ne vigye túlzásba,mert az már nem jön be.
De egy-két kedves szó,bók szerintem a legtöbb lánynak jól esik.
15/L
7/7 anonim válasza:
Az udvarlás tényleg jó dolog. Én csinálom is, mert zsigerből jön egy olyan lánynál aki tetszik. Szeretnek is érte, élvezik is, mondják is. De eddig az összes lányt elvitte előlem - hiába a próbálkozásom - egy tuskó paraszt, aki megalázta őket. :\ Ilyen az élet. Nem szeretitek ti annyira mint mondjátok :\ Persze tisztelet a kedves kivételeknek :) (K) 18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!