Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők és férfiak közötti gyűlöletkeltés mögött milyen terv húzódik meg?
Az tény hogy bármi is a cél, már jól láthatóak a jelei: nők milliói mondják hogy köszönik szépen ők inkább egyedül élnek, foglalkozik a munkájával és a lakását rendezgeti, vásárolgat, férfiak milliói vállnak megkeseredett incellé vagy homoszexuálissá, mert ez utóbbi ugye most nagy divat lett.
Az amúgy is alacsony születésszám problémája még inkább eldurvul.
Nagyon úgy tűnik mintha szándékos gyűlöletkeltés folyna nők és férfiak között.
Ennek a folyamatnak a hátterében mesterséges vagy természetes folyamatok állnak?
Kérdező, amiről te beszélsz, az eg yhangos kisebbség. Az emberek döntő többsége nem gyűlölködik, hanem párt keres és párt talál.
A maradék viszont a saját kudarcát gyakran a másik hibáztatásával oldja fel. Innen ered a gyülölködés. De az emberek többsége talál párt és aki nem, azok többsége sem kezd neki gyülölködni.
A GYK nyilván gyűjti a hülyéket, meg hát eleve az internet transzparenciát ad annak ami régen a négy fal között történt és max a szomszéd tudott róla, meg a kocsmában a haverok.
A születésszámhoz sincs köze ennek, hisz a látható jelenség az, hogy a párok egyre kevésbé vállalnak 2-nél több gyereket. Meglévő párok, nem pedig a szinglik.
Szóval ennek sincs semmi köze semmiféle gyűlöletkeltéshez, pláne nem terevezett, felülről irányított folyamathoz.
Nem tudom, neked mi célod volt a kérdés kiírásàval?
Mert ez tipikusan a sunyi uszítás, provokālás példája, jól ismert szélsőséges téveszméket hangoztatva (pl homoszexualitás, mint "divat", bármit is jelentsen ez, sirànkozàs a csökkenő születésszámon, stb. Tipikus altright műhiszti, szóval szerintem ezt jól megtudod magaddal beszélni, ha már feltéttel a kérdést.
12. Felszínes vagy, az alacsony születésszám és a párkapcsolati magatartás közötti összefüggés ugyanis szociológiailag igazolt. Más kérdés, hogy más tényezők is közrejátszanak (gazdasági helyzet, általános kiábrándultság).
Ha egy "nagyon okos" tanulmányban olvasnád, elhinnéd, így hogy a gyk-n vagy, minden állítás mögött incel indíttatást sejtesz.
A homoszexualitás tényleg bullshit, az mindig is volt, annyi, hogy most jobban "látszanak".
13:"az alacsony születésszám és a párkapcsolati magatartás közötti összefüggés ugyanis szociológiailag igazolt. "
Thank you, Captain Obvious! 🤣🤣🤣
Csak emögött inkább jobb oktatás és ésszerűbb gondolkodás áll, mint sötét pincékben a gonosz Illuminati által kitalált összeesesküvések.
14. Here you are.
"Csak emögött inkább jobb oktatás és ésszerűbb gondolkodás áll, mint sötét pincékben a gonosz Illuminati által kitalált összeesesküvések."
Ha ezt valamiféle célzásnak szántad: nem én jöttem ezekkel, hanem a kérdező, szóval ezt neki címezd, kérlek.
15. "nem megy ellent annak, hogy a párok egyszerűen nem akarnak egyáltalán, vagy nem akarnak sok gyereket vállalni."
Ez a mondatrész teljesen illogikus, nem tudom, mit akartál ezzel mondani. Persze, hogy nem mond ellent, hiszen mindenki szabad akarata szerint vállalhat vagy nem vállalhat gyereket.
""az alacsony születésszám és a párkapcsolati magatartás közötti összefüggés ugyanis szociológiailag igazolt."
Ez az állítás, amit az ellen hoztál, hogy az alacsony reprodukciós ráta elsősoban nem az eluralkodó szingliség, hanem a meglévő párok gyermekvállalási szokásainak változásának köszönhető.
De a fent idézett mondat nem mond ellent az állításomnak, tekintve hogy ugyanazt jelentheti.
Csak akkor minek kötöttél bleém:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!