Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem érzitek úgy, hogy a...

Nem érzitek úgy, hogy a "balliberálisozás" "ballibsizés" "lipsizés" vészesen közelít a gyűlöletkeltéshez, és akár tettlegességig is fajulhat, mint az apartheid, az inkvizíció, kommunista diktatúrák, vagy a II. világháború idején az ellenségkeresés?

Figyelt kérdés

2022. jún. 18. 22:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
24%

Ez csak itt Orbanisztánban van így. Ez meg egy jelentéktelen ország, gyáva emberekkel, összeszerelő olcsó biorobotokkal.

Nincs jelentősége.

2022. jún. 18. 22:58
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
Nem.
2022. jún. 18. 23:01
 3/11 anonim ***** válasza:
87%

Ez csak neten megy. Mind a két tábor, az agymosott Fideszező és a lipsiző is csak a neten nagy csávó.

A való életben csak egy kis csicskák, akik a keserű életükön nem hajlandónak változtatni.

Őszintén, egy harmonikus életet élő ember eleve mi a szarnak gyártana ide napi 10-20 Fidesz gyalázó kérdést, vagy minek lipsizne a kommentszekcióban?

Aki normális az kerüli az ilyen szenny közösségeket mint amilyen ebben a kategóriában is tevékenykedik. És nem arra pazarolja azt az egy életét, hogy szélsőséges ideológiájú anonim emberekkel gyalázkodjon.

2022. jún. 18. 23:07
 4/11 anonim ***** válasza:
44%
Nem igazán, de az tény, hogy míg lehet hallani olyanról, hogy "megtámadta a villamoson, mert szivárványos kitűzője volt" vagy mert ilyen stop SZFE szájmaszkja volt valakinek, addig az ellenkezőjét sose hallottam. Például sosem hallottam olyanról az elmúlt 10 évben, hogy valakit bántottak volna, mert fidesz logót, vagy mondjuk turul szimbólumot hordott volna.
2022. jún. 18. 23:16
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
#4 Fidesz logót szerintem senki nem hord.Sajnos a Turul szimbólumról sokan azt sem tudják micsoda...mondjuk fura lenne ha valakit a magyar nemzet egyik ősi szimbóluma miatt bántalmaznának Magyarországon.Meg úgy általában én inkább csak olyan külsejű embereken láttam eddig ilyet, akibe amúgy sem merne senki belekötni.Lehet őket ezért nem éri támadás.
2022. jún. 18. 23:35
 6/11 anonim ***** válasza:
39%

Fair enough, lehet nem tökéletes az összehasonlítás, de akkor hasonlítsunk össze olyan szituációkat, ahol egyértelmű, hogy ki kinek az oldalán áll. Pl.: minden Békemeneten van egy rakás ember, akik bántalmazzák az ellenzéki újságírókat, vagy elégedetlenkedőket. Múltkor az egyik kétfarkút megütötték és konkrétan megszúrták egy ollóval.

Ezzel szemben ellenzéki tüntetések esetében nem hallok ilyen balhékról. Sőt, voltak azok a vadhajtásos fickók, akik kifejezetten provokálni mentek ellenzéki megmozdulásokra és akkor sem történt semmi erőszakos ellenreakció.

Vagy más jellegű példa: Múltkor MZP-t képen törölte egy arra bicikliző nyugdíjas. Orbánnal, vagy valamelyik társával mikor történt ilyen?

Persze, lehet, hogy tévedek, de az az én tapasztalatom, hogy az ellenzéki oldalon nincs fizikális erőszak. Sőt, sokszor kritikaként is kapják meg, hogy "nem elég tökösek" és hasonlók. Ezzel szemben pedig a kormányoldalon (ha nem is minden héten, vagy hónapban, de) folyamatosan születnek rá precedensek erőszak különböző típusaira.

2022. jún. 18. 23:51
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
#8 A békemeneten is van sok barom, ez tény.De ellenzéki oldalon is.Mikor Márki kampányolt, akkor meglökdöstek ott valami fideszes öregembert, mikor elesett azt mondták neki, hogy forduljon fel, valami ilyesmi volt.Ilyen idióták mindenhol vannak, sajnos.
2022. jún. 19. 00:16
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

#10 azt mondták mikor a földön feküdt "hozunk földet, földet rá!"

A fészbúk azonnal leszedte a videót, most már csak a videa-n van fent.

[link]

Szóval mind a két oldalon vannak idióták és agresszív barmok.

2022. jún. 19. 00:27
 9/11 anonim ***** válasza:
94%

Egyébként vessünk csak egy pillantást az 1-es számú beböfőgőre!

Ezért rettegsz kérdező?

2022. jún. 19. 06:41
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem rettegek, mert egy szempillantás alatt megszüntethetem az itteni életemet. De azért a szülőhazámat féltem.
2022. jún. 20. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!