Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az egy “red flagnek” számít,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az egy “red flagnek” számít, ha a férfi csak a nagyon durva szexet szereti, leginkább úgy ha a nő alárendelt szerepben van?

Figyelt kérdés
2023. jún. 22. 08:18
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
32%

29: Én azt írtam, nekem az, mert nekem más a szexkultúrám és én ezzel tisztában is vagyok. Nem mennék bele olyanba, ami nem vonz, amiben nem érezném jól magam.

Attól még másoknak lehet ez a vágyuk, vagy lehet, hogy nem tudják, hogy mi a vágyuk.

2023. jún. 22. 10:52
 32/41 anonim ***** válasza:
100%

#27:

Én meg nem arról beszéltem, úgyhogy semmi értelme tovább "vitázni" ezek szerint.

Szép napot. 🖐️

2023. jún. 22. 10:55
 33/41 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer randiztam egy pasival, aki mikor megmutatta az ostorokkal, bilincsekkel meg kötelekkel felszerelt hálószobáját, nagyon gyorsan elköszöntem tőle. Nem élvezem, ha fájdalmat okoznak nekem, egy kis fojtogatás, popsicsapkodás meg hajhúzás oké, de annál durvább ne legyen.
2023. jún. 22. 11:09
 34/41 anonim ***** válasza:
45%
Azért a büdösszájúak szépen elsiklottak az igenis red flag felett, hogy nem mossa meg a pofáját.
2023. jún. 22. 11:23
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

A red flag szerintem szubjektív dolog. Ami objektíven red flag, az nagyon az, pl. anyuka kitömve a pincében gáz-e.

És bármi lehet red flag. Olyan unalmas már, hogy írásban meg kell indokolni, valaki miért nem jön be.

2023. jún. 22. 11:26
 36/41 anonim ***** válasza:
Szóba se állok ilyen pasival.
2023. jún. 22. 11:53
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt sokan nem értik a red flag szó jelentését. Ez olyan tulajdonság, szokás vagy megjegyzés egy ember részéről, ami veszélyes vagy toxikus viselkedésre utalhat a jövőre nézve. Pl. az egyik volt randipartnerem azt mondta, hogy szerinte papucs dolog egy nyaralás alatt a párodnak írni. Na nekem ez hatalmas red flag volt, ilyen emberrel nem lennék együtt, aki így gondolkozik, azzal nekem biztosan nem lesz kielégítő érzelmileg a kapcsolat. De az, hogy valaki keveset keres vagy nem mossa a fogát, nem red flag, hanem az illető anyagi helyzete + igénytelenség. Ezek lehetnek kizáró okok egy kapcsolathoz, de nem red flagek xd
2023. jún. 22. 12:05
 38/41 anonim ***** válasza:
100%

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Ez qrva nagy intő jel és a kérdező mégis ismerkedni akar vele, ő ugyanúgy intő jel normális férfi számára!

2023. jún. 22. 12:29
 39/41 anonim ***** válasza:

Nekem nem. Én is azt szeretem: dugjon rommá aztán gyengéden csókolgasson és babusgasson, miután kipirult arccal (nem csak arccal) heverek.

Nekem ez tetszik, nem a SzErEtKezÉs. Sajnálom

2023. jún. 22. 13:31
 40/41 anonim ***** válasza:
Amíg csak a szexre korlátozódik ez, addig tökéletes
2023. jún. 22. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!