Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az egy “red flagnek” számít, ha a férfi csak a nagyon durva szexet szereti, leginkább úgy ha a nő alárendelt szerepben van?
29: Én azt írtam, nekem az, mert nekem más a szexkultúrám és én ezzel tisztában is vagyok. Nem mennék bele olyanba, ami nem vonz, amiben nem érezném jól magam.
Attól még másoknak lehet ez a vágyuk, vagy lehet, hogy nem tudják, hogy mi a vágyuk.
#27:
Én meg nem arról beszéltem, úgyhogy semmi értelme tovább "vitázni" ezek szerint.
Szép napot. 🖐️
A red flag szerintem szubjektív dolog. Ami objektíven red flag, az nagyon az, pl. anyuka kitömve a pincében gáz-e.
És bármi lehet red flag. Olyan unalmas már, hogy írásban meg kell indokolni, valaki miért nem jön be.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Ez qrva nagy intő jel és a kérdező mégis ismerkedni akar vele, ő ugyanúgy intő jel normális férfi számára!
Nekem nem. Én is azt szeretem: dugjon rommá aztán gyengéden csókolgasson és babusgasson, miután kipirult arccal (nem csak arccal) heverek.
Nekem ez tetszik, nem a SzErEtKezÉs. Sajnálom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!